Оголошується конкурс на заміщення вакантної посади директора Департаменту містобудування, архітектури, будівництва та житлово-комунального господарства Черкаської обласної державної адміністрації.

«Усіх бажаючих прошу подавати документи, зверніть увагу на кваліфікаційні вимоги. Ми відкриті, тож чекаємо Ваших пропозицій!» - зазначає голова Черкаської ОДА Роман Боднар.

safe_image.php

Кваліфікаційні вимоги: Ступінь вищої освіти не нижче рівня магістра. Досвід роботи на посадах державної служби категорії ’Б’ чи ’В’ або досвід служби в органах місцевого самоврядування, або досвід роботи на керівних посадах підприємств, установ та організацій незалежно від форми власності не менше двох років. Вільне володіння державною мовою.

Рівень заробітної плати: 10990 грн.

Деталі: https://career.gov.ua/site/view-vacantion?id=7485

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+8 #1 Оце так ЛІФТ! 14.11.2019 18:55
Це капєц - жодного слова про те, що має бути ПРОФІЛЬНА освіта!
Значить, керувати містобудуванням , затверджувати папери новобудов, за якими не лише архітектурні "пейзажі", а й людські життя у випадку порушення нормативів будівництва - все це зможе перевіряти будь-який остолоп з дипломом, наприклад, ботаніка і досвідом роботи "на керівних" посадах - десь завгаром?! :-x
Кадрова чехарда триває. А куди подівся "папєрєднік" на посаді?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100