реклама

реклама

Депутат-регіонал Лисянської райради Євгеній Головніч 30 квітня в центрі селища на зупинці таксі біля автостанції побив таксиста однієї з лисянських фірм Валентина Кальченка. Про це пише сайт «Про головне».

Таксист близько сьомої вечора заступив на зміну. Доки не було клієнтів, чоловік вирішив з викруткою подлубатись під капотом своєї «шістки». Спочатку він навіть не помітив, як до його автівки під’їхала срібляста «Тойота» районного депутата-регіонала.

Народний обранець, ледве вийшовши з машини, обклав таксиста матюками. Мовляв, він навчить його «правильно» їздити. А тоді, не довго думаючи, вдарив кулаком в обличчя. Таксист від несподіваного сильного удару мало не впав на асфальт. Віддубасивши хлопця, регіонал спокійно сів в машину і поїхав, а Валентин відправився в місцевий райвідділ міліції писати заяву і знімати побої.

«В мене дуже крутилась голова, нудило, а око заплило кривавим синцем, – розповів журналісту «Про Головного» Валентин Кальченко. – Але в міліції знайомі хлопці аж присвиснули, коли почули, хто мене так побив. Казали, що писати заяву немає жодного сенсу, бо зараз така «політична обстановка», а Головніч такий чоловік, що нічого з того не вийде. Однак я наполіг на своєму. Ну і що, що він депутат від Партії регіонів, то хіба йому можна бити людей?»

Сам побитий таксист також мало розуміє, за що йому дісталось. Можливо, депутат помстився йому за коротку перепалку напередодні. Головніч нібито тоді керував поклейкою придорожного біг-борда майбутнього провладного кандидата до парламенту Валентина Нечипоренка, аж тут повз нього промчався Валентин. «Довіреній особі кандидата», напевне, здалось, що занадто швидко, бо він навздогін в нецензурній манері зробив таксисту зауваження.

«Я тоді йому щось викрикнув у відповідь, і він, напевне, вирішив довести розборки до кінця, бо звик, щоб його слово було останнім», — припускає Кальченко.

У міліції факт бійки підтверджують. Як прокоментував начальник обласного УМВС Валерій Дерновий, зараз триває судово-медична експертиза по встановленню ступеня тяжкості нанесених побоїв, по закінченню якої буде прийнято відповідне рішення чи то про порушення кримінальної справи, чи про відмову.

Утім, як стало відомо, регіонал зробив хід конем і подав зустрічну заяву про те, що таксист сам на нього напав з викруткою.

«Сцену побиття бачило кілька десятків людей, які готові дати свідчення. Більше того, наступного дня Головніч викликав до себе мого брата-близнюка, який працює в його фірмі, і сказав, що якщо я не заберу заяву, він його звільнить. Зараз брат влаштовується на іншу роботу», — розповів Кальченко.

Як стверджує журналіст видання, він так і не зміг додзвонитися до депутата-регіонала, щоб почути і його версію інциденту.

Разом з тим, депутат Черкаської обласної ради, голова фракції „Батьківщина” Володимир Гресь вже заявив, що опозиція буде ретельно відслідковувати розслідування справи побиття депутатом-регіоналом таксиста у Лисянці.

реклама

Коментарі  

 
-9 #11 Іван Бердар 12.05.2012 08:34
Вся Лисянка знає,що це організував ............... Металіст.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-9 #10 КС 07.05.2012 12:18
Пане Гресь, а хто буде ретельно відслідковувати поведінку вашого сина, який бешкетував по публічних місцях в м.Черкаси( при вашому головуванні в обласній раді)? Чи свої прорахунки миттєво забуваються та використовуючи владну посаду, до розслідування не доходять?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+13 #9 СЛАВА ИЗ ЧИГИРИНА 07.05.2012 11:05
С больщим удовольствием повоспитывал бы этого ПР*рода.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+16 #8 Ну-ну 06.05.2012 13:33
Вседозволенност ь регионалов уже не знает границ! 100%, что дело закроют!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #7 Оксана Колісник 06.05.2012 10:35
Гасло мазохістів: "Голосуйте за "Партію Регіонів""
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+13 #6 Nazar Obidzinski 05.05.2012 20:55
Ну, а в дописі від 05.05.2012 17:39 Ужасть проявила себе геть в усій красі свого IQ. Подальші дискусії вважаю безглуздими.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+15 #5 Позиція 05.05.2012 20:38
Євгеній Головніч намагається в центрі Лисянки "прихопити" кінотеатр "Перемога" за 200 тис.грн, хоча його балансова вартість понад 1 млн. грн, керівництво райради "потурає" депутату - регіоналу, щоб подарувати цей об"єкт!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+14 #4 Позиція 05.05.2012 20:07
Євгеній Головнич в смт Лисянка "тримає" приватне таксі "Сольва",а також очолює Лисянський районний виборчий штаб кандидата в депутати Верховної Ради лідера громадської ініціативи "Люди мають жити краще" Валентина Ничипоренка, який позиціонує себе, як незалежний кандидат, ну дуууже наближений до Партії Регіонів!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+25 #3 Юрий 05.05.2012 18:05
Регионалов надо всех ...................безо всякой жалости!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+24 #2 володимир 05.05.2012 18:00
І Ім"я його-кримінал,тобто-влада.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100