реклама

реклама

Міський голова Черкас Анатолій Бондаренко від імені жителів міста привітав українських воїнів із Днем збройних сил і подякував їм за наш спокій та безпеку.

image.php Вітання міського голови розміщене на сайті міськради.

На думку міського голови Анатолія Бондаренка, українська армія була, є і буде міцною бронею нашої незалежності.

«Від імені жителів Черкас хочу щиро подякувати українським воїнам за наш спокій та безпеку. Україна знає, що у найважчий час наступу ворога завжди може розраховувати на своїх військових. Ми пишаємось нашими Героями, і дякуємо матерям, що виростили справжніх лицарів-захисників.

Найкраще, чим може віддячити армії кожен українець – це розбудова держави в тилу. Живіть і працюйте так, щоб не було соромно перед тими, хто захищає вас на фронті. Будуйте таку країну, яка варта сміливості, пролитої крові і відданих за неї життів.

Вічна пам'ять полеглим, повага і вдячність ветеранам», – зазначає міський голова Черкас.

З нагоди Дня захисника України декілька військовослужбовців отримали нагороди від Черкаської міської влади.

За високу дисциплінованість, старанність, проявлену ініціативу при виконанні службових обов’язків військовослужбовців військової частини А03626 Тилу Збройних Сил України нагородили грамотами виконавчого комітету. А саме, відзнаки отримали: Марія Байрак, санінструктор медпункту, яка брала безпосередню участь у АТО та Сергій Коновал, механік відділення технічного обслуговування автомобільної техніки І автомобільної роти, солдат.

Особливу відзнаку від міської влади Черкас – нагрудний знак за мужність та героїзм – отримала старший лейтенант медичної служби Мар’яна Атаманець. Вона з 11.05.2019 по 11.08.2019 брала безпосередню участь у здійсненні заходів із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації в Донецькій та Луганській областях.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
-4 #1 ШО опять 06.12.2019 16:10
Уже было 14 жоврня , теперь 6 грудня
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100