реклама

реклама

Цього року Черкаська область отримає додатково 100 мільйонів гривень завдяки соціальним ініціативам Президента. За словами голови облдержадміністрації Сергія Тулуба, ці кошти «підуть адресно в кожну родину ветеранів».

Як розповів губернатор під час прес-конференції в понеділок, цього року було придбано 26 автомобілів для ветеранів, повністю буде забезпечена потреба в інвалідних візках.

– Починаючи з минулого року заклади охорони здоров’я забезпечують стовідсотково інвалідів війни слуховими апаратами, очними й зубними протезами, кардіостимуляторами. Зроблено 33 операції з протезування, і ще близько 100 ветеранів чекають таких послуг. Найголовніше ж те, що сьогодні ця робота проводиться системно. Ми не очікуємо якихось свят чи вказівок, – переконує губернатор.

За його словами, нині в магазинах діє 413 продовольчих відділів, де є товари соціального кошика. У населених пунктах функціонує 41 аптека і 8 пунктів побутового обслуговування населення. При чому вже складено списки ветеранів, відповідно до яких вони отримуватимуть в аптеках знижку 25%.

Також, як сказав Сергій Тулуб, ветеранам цього року передбачено 45 путівок у Крим.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+1 #1 ВВС 08.05.2012 18:13
Цитую ТУЛУБ:
...ветеранам цього року передбачено 45 путівок у Крим...

Ще Вам, С.Б., путівочку. В Сибір.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100