реклама

реклама

На сьогодні в Черкаській області 7393 військовослужбовці та члени їхніх родин завершили процедуру оформлення й отримали у власність за рахунок земель сільськогосподарського призначення державної власності земельні ділянки загальною площею понад 13 тис. га. У 2019 році бійцям передали 1109 ділянок загальною площею 2,1 тис. га.

1-4

Загалом із початку реалізації ініціативи про надання земельних ділянок учасникам бойових дій Держгеокадастр Черкаської області надав військовослужбовцям 9239 дозволів для розробки землевпорядної документації на загальну площу 16,2 тис. га. У 2019  році атовці отримали 1157 дозволів на площу близько 2,3 тис. га. Для ведення індивідуального садівництва видали 1026 дозволів на загальну площу 123 га, для ведення особистого селянського господарства – 8213 дозволів на загальну площу понад 16 тис. га.

Довідково:

На сайті Головного управління Держгеокадастру у Черкаській області (http://cherkaska.land.gov.ua/) розміщена інформація для учасників АТО, які бажають отримати земельні ділянки.

За інформацією ГУ Держгеокадастру у Черкаській області

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100