реклама

реклама

Член секретаріату Національної спілки журналістів України, черкаський юрист Валерій Макеєв наполягає на присвоєнні журналістові і блогеру Вадимові Комарову, убитому в Черкасах, звання Почесного громадянина міста.

126888.gif

«У п’ятницю, 20 грудня, я опублікував пост щодо сумної дати – рівно півроку як відійшов у інший світ черкаський журналіст – Вадим Комаров. Та не в небуття, – пише Валерій Макеєв у фейсбуці. – Ми пам’ятаємо про його подвиг катарсису, і шануємо світлу пам'ять. Як я писав, Національна спілка журналістів України звернулась до Черкаської міської ради із пропозицією прийняття рішення про увіковічення пам’яті про Вадима і територіальною громадою: визнати його Почесним громадянином міста Черкаси. На жаль, наразі, цього не сталося. Ми отримали відповідь ПРО ВІДМОВУ. Не заслужив?»

Валерій Макеєв пише, що йому почали дорікати у виконавчих органах міськради, що таке рішення ухвалили не депутати, а «окремі чиновники низького рівня».

«Це маніпуляція. І доволі брудна. НСЖУ зверталось до ЧМР. А там, кому розписали за «візою» зробити відписку, врешті решт, нас не стосується. Маю оприлюднити це блюзнірство», – написав член секретаріату журналістської спілки.

photo_2019-12-23_14-26-56

«Думаю, що все тут «за Фрейдом»: злодії займають страусину позицію, зануривши голови у кривавий пісок власної байдужості, а можливо і чогось більшого, та не враховують, що дупи залишились на поверхні», – наголосив Валерій Федорович.

Він додав, що хоче вірити, що хтось із депутатів винесе питання про увічнення пам’яті Вадима Комарова безпосередньо на сесії міськради.

«Подвиг Вадима – це катарсис (очищення через співпереживання, – ред). Його жертовність має піднести всіх нас на інтелектуально вищий рівень суспільних правовідносин, де не має місця здирництву, непомірним апетитам хабарників та корупціонерів, де панує свобода слова та демократія. Вадим зробив все що міг, задля цього поступу нашого суспільства. Тепер крок вдячності і шани цьому подвигу маємо зробити і ми. Як суспільство. Попри дулі і дупи чиновників», – переконаний Валерій Макеєв.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+4 #3 Капец 24.12.2019 11:07
Хватит нам почесного громадянына - Калашникова!!!!

Комаров - скандально-медийная личность с сомнительными внутренними намерияниями,со своими нищебродскими материальными интересами.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #2 Василь 24.12.2019 10:59
Комаров не журналіст. Він заказний бульварний писака. Не позорте журналістів, причисляя до них цього .......................
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+13 #1 Андрій 24.12.2019 10:22
Останнім часом, заяви Макеєва змахують на неадекватність. При всій повазі до загиблого Комарова та його сім'ї, однак в чому його заслуги перед містом? Так, скоріше за все, його вбивство було пов'язарне з професійною діяльністю, однак це ще не заслуга перед містом, оскільки журналістська діяльність пана Комарова була дуже не однозначною.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100