реклама

реклама

У Черкасах на вулиці Лазарєва, 4 неповнолітні напали на чоловіка, який хотів зробити їм зауваження. Ті розпивали алкогольні напої та шуміли.

 

Про це журналістам сайту vikka.ua повідомили очевидці події.

41c85d75360741f17a5bce6f1ef8e7441c03494d

За словами місцевих жителів, підлітки прийшли у двір п’ятиповерхівки близько 20:30 та почали розпивати там спиртні напої. Згодом їх чув уже весь будинок. Вони поводилися неадекватно, кричати та нецензурно висловлювалися. Коли ж один із мешканців п’ятиповерхівки зробив їм зауваження, ті напали на нього. Потерпілий викликав патрульних.

Інформацію про інцидент журналістам сайту vikka.ua підтвердила і речниця Патрульної поліції Черкаської області Зоя Вовк.

За інформацією правоохоронців, коли потерпілий зробив зауваження "дітям", вони почали штовханину. Під час цього один із хлопців ударив чоловіка в обличчя.

Також було встановлено, що двоє з нападників уже повнолітні, на них склали адмінматеріали. Ще один, на якого вказав потерпілий, як на кривдника, не досяг 18-річного віку. Тому на місце пригоди викликали його батька. Хлопця допитали та освідували в наркодиспансері.

Про подію повідомлено в Черкаський відділ поліції та ювенальну службу, які далі займаються справою.

Як повідомили журналістам мешканці цього будинку, у їхньому дворі постійно збираються неповнолітні та розпивають там спиртні напої. На будь-які зауваження реагують неадекватно.

"Найбільше їх збирається влітку, коли тепло. Тоді на задній двір виходять і офіціанти з найближчих кафе. Кожної ночі підлітки влаштовують гулянки. Вони всідаються на металевий стіл, що стоїть в нашому дворі, та розпивають там спиртне, курять. На зауваження не реагують та починають огризатися. Іноді страшно повертатися додому, коли на тебе дивляться десятки шалених очей. Це сам центр міста, де має бути порядок. Чому піші загони патрульних не оглядають двори, тим більше у центр. У нас в дворі багато малечі, яка бачить все це", - повідомила обурена мешканка п’ятиповерхівки Катерина.

реклама

Коментарі  

 
+34 #1 Перехожий 25.01.2020 10:09
Як пить, курить і битися то вони дорослі, а як в армії служить то вони хворі.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100