реклама

реклама

За результатами відкритого конкурсу обрали трьох керівників філій Суспільного:

менеджеркою UA: ЧЕРКАСИ — Віту Каюк; продюсером UA: ХЕРСОН — Рустама Авдєєва; продюсеркою UA: ЛЬВІВ — Ірину Сандуляк-Білоус.

Загалом у конкурсному відборі 16–28 грудня 2019 року на продюсера UA: ХЕРСОН узяли участь шість претендентів, на менеджера UA: ЧЕРКАСИ — три, у відборі 2–16 січня на продюсера UA: ЛЬВІВ був один кандидат.

unnamed

Конкурс тривав у два етапи: спочатку департамент кадрового адміністрування UA: Суспільне мовлення відібрав претендентів за поданими документами, а далі з ними провела співбесіду конкурсна комісія, до якої входять члени та голова правління Суспільного.

Новообрана менеджерка Черкаської філії Суспільного Віта Каюк має вищу освіту за фахом «Облік і аудит», із 2012 року працювала в Черкаській ОДТРК, 2017-го переведена на посаду менеджерки напряму (з фінансових питань) UA: ЧЕРКАСИ. Має досвід налагодження ефективної адміністративно-господарської роботи.

«Маю за честь бути представницею Суспільного на Черкащині й частиною дружньої команди UA: ЧЕРКАСИ, відчуваю підтримку колег, — каже менеджерка UA: ЧЕРКАСИ Віта Каюк. — Я готова йти в ногу зі змінами, шукати можливості для розвитку, зважати на думку кожного працівника філії. Маємо багато завдань — переоснащення, покращення умов роботи, працюватимемо задля розширення аудиторії та зміцнення довіри до Суспільного».

Джерело: UA: Суспільне мовлення

реклама

Коментарі  

 
+2 #1 Поясніть 27.01.2020 21:44
Не зрозумів. А Олена Баніна - на якій посаді?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100