реклама

реклама

Голова правління Черкаської обласної організації « Сила і Честь» Олександр Чуприна випадково став свідком скандалу у приміщенні Черкаського ЦНАП. Про це він написав у «Фейсбуці».

index

Розгнівана жінка на весь операційний зал голосно висловлювала невдоволення з приводу термінів та якості обслуговування. Завдяки професійним діям та толерантній поведінці керівника Центру Руслана Дмитренка конфлікт було вичерпано. І хоча напругу,що виникла тимчасово знято, проблема зростаючих черг на отримання черкасцями адміністративних послуг залишається. У разі не прийняття місцевою владою адекватних дій вона стрімко наростатиме.

«Мені відомо,що в нашій міській раді є розуміння причин такого становища. Особи керівного складу проінформовані про гостру необхідність підвищення пропускної спроможності ЦНАПу. Вирішується це дуже просто і великих фінансових витрат не потребує. Чому тоді проблема не вирішується?

Хто і з якою метою гальмує впровадження пропозицій реалізація яких дасть змогу ліквідувати черги та підвищити якість обслуговування?

Як фахівець з управління складними системами вважаю, що істинною причиною виникнення подібних проблем є:

- відсутність необхідної фаховості керівників мерії;

- зростаючі протиріччя між потребами громади міста та партійно-клановими інтересами чиновників і депутатів міської ради.

Зважаючи на це "Експертно-Аналітичною Радою з проблем управління Черкаським регіоном", яка створена під егідою "Центру Стратегічних Досліджень та Аналізу" професора І.Смешка, розпочато процедуру інвентаризації та атестації управлінських функцій міського управління. Висновки дослідження та рекомендації фахівців буде оприлюднено», - зазначає Олександр Чуприна.

реклама

Коментарі  

 
+4 #34 Комп 23.02.2020 11:28
Цитую Краще жити:
Чим довше людей мордують у чергах, тим більше вони ненавидять будь-яку владу і чиновників

Їм комп купили для того,щоб прискорити роботу, а відсутність IQ не дозволяє їм організувати свою роботу.Вік людини не свідчить про її здатність креативного мислити.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #33 Краще жити 23.02.2020 08:55
Чим довше людей мордують у чергах, тим більше вони ненавидять будь-яку владу і чиновників
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #32 Дайтеїмкалькулятор 23.02.2020 06:57
- відсутність необхідної фаховості керівників мерії;
Звичайно,підста в соціально-економічного характеру для об'єднання з обласним центром набагато більше.Тому потрібно не звертати увагу на сумнівні рішення виконкому Черкаської міськради.А з огляду на фахову підготовку осіб,які входять до складу цього виконкому,докла сти зусиль до його термінового розпуску.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-3 #31 Віддуші 22.02.2020 15:47
Чим хороша робота чиновника, депутата та громадського активіста, то це можливістю попрацювати на громаду.
З повною віддачею. Від душі.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-3 #30 СИЛА І ЧЕСТЬ 22.02.2020 15:16
ЩЕ РАЗ ЩИРО ДЯКУЄМО ЗА КОНСТРУКТИВНІ КОМЕНТАРІ ,В ТОМУ ЧИСЛІ І ПРОСВІТНИЦЬКОГО ХАРАКТЕРУ.Є в ЧЕРКАСАХ ДУМАЮЧІ ЛЮДИ.

ЧЕРКАЩИНА-МІСЦЕ ЧЕСНОЇ СИЛИ!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #29 Колапс управління 22.02.2020 12:55
У Черкасах депутат Олександр Радуцький запропонував колегам проголосувати за відставку виконавчого комітету.На думку депутата, діючий виконком приймав рішення щодо управлінської компанії, що призвело в місті колапс.
"Ви, Анатолій Васильович, на виконкомі голосуєте, наступного дня накладаєте на це вето, а потім кажете, що вам щось підсунули. Я не розумію, яким чином це все відбулось. В даній ситуації всьому виконкому час у відставку. Все, що відбувається в місті – зокрема й угоди з "Новою якістю" – це все було підписано вами і це все наробив діючий виконком", – сказав Радуцький.http://vikka.ua/novini/71369-cherkaskomu-vikonkomu-chas-u-vidstavku-radutskij.htm?fbclid=IwAR2Eap4AgtCV3mcDRUqHqo7qqm1ttEQI7tquHLrEzE PF4yyQZM8x55sOe j0
Його пропозицію підтримали лише 8 депутатів, питання зняли з розгляду.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #28 СОЛДАТ 22.02.2020 12:26
Цитую Безкімоно:
Ви хочете з ним фахово подискутувати?Можемо влаштувати Вам публічний інтелектуальний бій.

Ну да, ну да.Публічний бій.На соборній площі.Куди "фахівець"не прийде. :D
На Соборну не ходять в кімоно. А сидіти в ботофермі і спостерігати через вебкамеру , можуть навіть малюки без підгузків .
Мабуть вебкамера це твій найбільший кошмар."Погорів" десь ненароком? :-)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #27 ДМР 22.02.2020 12:16
Депутат місцевих рад не повинен бути в Виконкомі чи працювати в організаціях підпорядкованих виконкому чи міській раді. А у нас, це правило ЙДУТЬ В ДЕПУТАТИ, ЩОБ ОТРИМАТИ ЗАРПЛАТУ ДЛЯ СЕБЕ ТА БЛИЗЬКИХ РОДИЧІВ. ПЕРШИМ КРОКОМ ПАРТІЇ "СИЛА І ЧЕСТЬ" ПОВИННО БУТИ УСУНЕННЯ ЦЬОГО БЕЗЗАКОННЯ, ТОДІ МІСЦЕВЕ САМОВРЯДУВАННЯ ПОЛІПШИТЬСЯ.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #26 ТАКТРЕБА 22.02.2020 12:04
Штатний співробітник не може бути обраний депутатом відповідного місцевого органу влади.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #25 Досвід Європи 22.02.2020 12:00
Виборні представники та наймані працівники, які обіймають посади в місцевих органах влади, не належать до одного й того ж рівня, і тому вони не отримують компенсації/відшкодування за виконання своїх обов’язків згідно однакових правил
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100