23 березня 2020 року починається шостий сезон інкубатора “Ідея-Дія-Результат” від команди “Промолодь”.

прес_анонс_квадрат

“Ідея-Дія-Результат” — це інкубатор громадських проектів в Черкасах. Його організатори Дарина та Іван Подоляни проводять безкоштовно, щоб ідеї та енергія містян перетворювалися на реальні проекти, що змінять наше місто на краще.

Цього року ІДР буде проходити онлайн, щоб участь в інкубаторі була безпечною та результативною. Проекти, які стануть учасниками отримають 3-місячну менторську підтримку та індивідуальний підхід для вирішення актуальних задач проекту чи організації. Учасником може стати кожен мешканець міста, який має ідею громадського проекту або лідери вже існуючі ініціативних груп чи громадських організацій для підтримки їх у стратегічному розвитку.

За п’ять років переможці та учасники інкубатору здійснили понад 36 проектів: мистецькі та спортивні фестивалі, освітні курси, волонтерські тури, креативні суботники, майстерні та багато іншого. 10 проектів переросли у самостійні організації чи бізнеси.

Початком курсу буде вебінар “Нова ера ІДРа”, який відбудеться 23 березня о 18:30, повідомляють організатори дійства. Для участі у вебінарі необхідно зареєструватися.

реклама

Коментарі  

 
0 #3 Реаліст 21.03.2020 20:49
Молодці! Вебінар у онлайн-трансляції на "Ютубі" - це щось нове і абсолютно правильне в часі карантину.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #2 Зе 21.03.2020 13:09
Може інкубатор на Донбас направити?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #1 Зе 21.03.2020 02:16
Інкубатори потрібні для виведення курчат. Які нічого не розуміють.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100