Чоловік вимагав 15 тисяч гривень у жителя Черкас. Поліцейські затримали зловмисника під час отримання ним грошових коштів. Дії чоловіка кваліфіковані слідчим за частиною 2 статті  189 Кримінального кодексу України.

vimog_11

Про це повідомляють у поліції Черкащини.

Житель Київської області під надуманим приводом неіснуючого боргу вимагав грошові кошти у жителя Черкас. У випадку відмови погрожував йому фізичною розправою. Потерпілий звернувся за допомогою до поліції.

Оперативники управління стратегічних розслідувань, спільно зі слідчими Черкаського відділу поліції затримали зловмисника в середмісті Черкас, в момент отримання зазначеної ним суми грошових коштів. Як з’ясували поліцейські, затриманий неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за аналогічні злочини.

Зловмисника затримано в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. За вказаним фактом розслідується кримінальне провадження, відкрите за частиною 2 статті 189 (Вимагання) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до семи років. Вирішується питання про оголошення йому про підозру та обрання запобіжного заходу.

vimog_2

vimog_3

реклама

Коментарі  

 
0 #1 Пильний 09.04.2020 21:12
Якщо неодноразово притягався за подібне, то чому не сидить, чи вже за все відсидів?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100