У партії «Європейська солідарність» проходив праймеріз на посаду керівників партійних осередків Черкащини. Але колишній кандидат у народні депутати від «Європейської Солідарності» по 198 (з центром у м.Сміла) Артем Лукашук повідомив в «Фейсбуці», що результати попередньо проведеного праймеріз Черкаської територіальної організації партії «Європейська Солідарність» скасовуються.


артем

До слова, нині Лукашов є радником голови ОДА на громадських засадах.

Артем Лукашук зазначив, що праймеріз пройшов непрозоро і в головному штабі партії його визнали не дійсним.

«…безпрецедентний для будь-яких українських партій крок – скасування попередньо проведеного праймерізу Черкаської територіальної організації партії «Європейська Солідарність». Відтак пасіонарні представники нашого суспільства - учасники АТО, підприємці та інтелігенція Черкас виявили бажання долучитися до Черкаської територіальної організації партії «Європейська Солідарність», оскільки не бажають мовчки спостерігати за руйнівними процесами, що відбуваються в нашій країні. Наразі «політичних ділків» було усунуто, з тим щоб відбувся прозорий праймеріз партії Європейська Солідарність на засадах справедливого та демократичного вибору», – зазначив Артем Лукашук.

Артем Лукашук пояснив, що:

«Праймеріз в головному штабі визнали не дійсним,бо місцеві «уклоністи» вирішили піти проти правил і всіх «намахати»але не вийшло в них,і тепер будуть справедливі праймеріз, якими займається наш головний штаб партії ЄС».

Коли будуть нові вибори – поки невідомо.

«Я думаю скоро, і в цей раз самі себе переобирати не будуть, а буде все прозоро!» - вкотре наголосив Артем Лукашук.

Читайте також:  Майборода: Моя програма на праймеріз «ЄС»

Екс-заступник голови Черкаської ОДА, Костянтин Омаргалієв, що є депутат облради і заходив в раду від Блоку Петра Порошенка, у дописі на «Фейсбуці» додав:

«Тільки прозорі (вибори – ред..), знаємо що діючий керівник провів «роботу» з районними керівниками- цей праймеріз дасть можливість виступити перед керівництвом партії ,обмінятися думками та інформацією ,відзвітуватися за зроблене,або заплановане. Діючому керівництву дадуть належну оцінку за їхню активність в фб,та бездіяльність в реальному житті, спиртовими примочками партію не розбудуєш!»

Нагадаємо, що на посаду керівника обласної організації претендувало троє кандидатів: нинішній очільник організації, підприємець Сергій Кудактін, відома громадська діячка і політик, депутат облради чотирьох скликань Любов Майборода і голова правління ОСББ «Бульвар Шевченка, 352», атовець Вадим Мазніченко.

На посаду керівника Черкаської міської організації ЄС претендувало п’ятеро партійців: нинішній очільник Сергій Рубан, Любов Майборода, підприємець Сергій Шабатура, інженер та ексдиректор КП «Соснівська служба утримання будинків» Андрій Кондратенко і громадський діяч та менеджер Олександр Коваль.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+2 #7 банкір 18.05.2020 12:00
Цитую совість Петра:
Підтримую тільки Кудактіна, тільки він зможе розікрасти всі виділені кошти на підкуп виборців.

Не звертайте усе на Кудактіна. Рубан тоже не зря там сидить. Він собі після минулорічних виборів обновив автівочку, а саме пересів з корейського хюндайчика на авто бізнес-класа Volksvagen.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #6 совість Петра 17.05.2020 14:36
Підтримую тільки Кудактіна, тільки він зможе розікрасти всі виділені кошти на підкуп виборців.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #5 Шило на мило 17.05.2020 13:05
Цитую Я:
Маємо надію на покращення. Рано чи пізно це мало статися.


Ну змінять бригадіра, а бригада так і залишиться. Партія в європейському розумінні, відсутня.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-3 #4 Тетяна 17.05.2020 12:10
Щиро вірю у позитивні зміни.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #3 Я 17.05.2020 12:00
Маємо надію на покращення. Рано чи пізно це мало статися.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+12 #2 Продути вибори 17.05.2020 11:55
Продути вибори Президента і залишиться керівником в ЄВРОПЕЙСЬКІЙ ПАРТІЇ , ТАКЕ НЕ МОЖЛИВО.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+18 #1 Дуже довго 17.05.2020 11:52
Бездіяльність в реальному житті, спиртовими примочками партію не розбудуєш!

Дуже довго ЙДЕ прозріння. Це було давно зрозуміло, але керівництво партії отримувало частину мзди і закривало очі на недоліки Черкаського осередку. Чому звертаємо увагу на партійні проблеми, ТОМУ,ЩО ЗА ДЕРЖАВУ ОБІДНО. БЮДЖЕТНІ КОШТИ ЗАМІСТЬ РОЗБУДОВИ ПАРТІЇ ПЕРЕЙШЛИ В КИШЕНІ СЕРЬОЖИ УБАНА.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100