Ольга з Городищини – мама прекрасних доньок Лілії та Світлани, чудова дружина, гарна господиня та хороший фахівець. У 2000 році закінчила Уманську державну аграрну академію (нині Уманський національний університет садівництва) за спеціальністю «Облік і аудит», отримала рівень магістра за напрямком «Бухгалтер» та більше 15 років працювала за фахом і повністю віддавала свої знання улюбленій роботі. Через деякий час потрапила під скорочення штату та не могла уявити свого життя без улюбленої професії.

Городище

У серпні минулого року Ольга звернулася до Городищенської районної філії Черкаського обласного центру зайнятості за допомогою у пошуку роботи. За період перебування на обліку, Ольга, як безробітна, отримала ряд послуг служби зайнятості, брала участь у засіданнях клубу для жінок «Пошук», разом із фахівчинею філії Іриною Бабич сформувала відеорезюме, опрацьовувала основи співбесіди з роботодавцем, спільно з кар’єрним радником Мирославою Випною складала план пошуку роботи. У ході ретельної самоосвіти та самовдосконалення жінка визначилась з підходящим фахом, тому вже невдовзі була працевлаштована на посаду бухгалтера у ПП «Корсунь-фарм».

«Офіційно в світі не має професії «Мама» - це професія неофіційна, і набагато більше ніж професія – це стан душі, статус, тому і заробітна плата по ній не нараховується. Мами отримують найголовнішу винагороду – скарб свого життя – дитину», - відзначає Ольга.

Городищенська районнна філія ОЦЗ

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100