Торговельно-розважальний центр «Любава» в Черкасах, відкриття якого заплановано на кінець осені 2012 року, заповнений орендарями на 56%. Про це повідомили RetailStudio.org в прес-службі компанії CB Richard Ellis (CBRE) – ексклюзивного агента зі здачі в оренду площ ТРЦ.

У число орендарів ТРЦ Lubava, залучених командою департаменту торговельної нерухомості CBRE, увійшли продуктовий супермаркет «Сільпо», супермаркет електроніки і побутової техніки COMFY, магазин оптики «Люкс оптика», магазини косметики та парфумерії «Л'Етуаль» і Yves Rocher, ряд магазинів одягу, взуття, подарунків, аксесуарів, спортивних товарів та інших товарних категорій, серед яких торговельні марки: JUNKER, KARI, «Інтертоп», 75В, Atlantic, MOYO та інші.

ТРЦ Lubava – це 4-поверхова будівля, розташована на головній вулиці міста – бул. Шевченка (50 м від центральної площі). Загальна площа ТРЦ – 26 тис. кв. м, площа в оренду – 18 тис. кв. м. Біля ТРЦ передбачається двоярусна паровка на 250 машиномісць. Потік по фасаду ділянки – близько 40 тис. чол./день. Частка пішоходів – 31%. Населення в зоні 10-хвилинної автомобільної доступності –284 тис. чол.

Як повідомлялося раніше, компанія «Будхаус Груп», розробник проекту ТРЦ, планувала наприкінці 2011 року – початку 2012 року відкрити в центрі Черкас ТРЦ Lubava замість колишньої трикотажної фабрики.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100