ВО «Батьківщина» напередодні осінніх місцевих виборів веде переговори з мером Черкас Анатолієм Бондаренком, щоб він знову балотувався у мери від неї, а не створював свій проєкт.

Бондаренко (4)

Про це інформує «Українська правда», посилаючись на джерело у центральному офісі партії.

Нагадаємо, Анатолій Бондаренко неодноразово робив заяви, що пов’язує себе передусім із Черкасами і черкасцями, а не з «Батьківщиною», всередині якої, однак, у нього є чимало друзів, серед яких і лідер партії Юлія Тимошенко.

Експерти, опитані «Українською правдою», наголошують, що нині, в умовах слабкої президентської вертикалі, вплив міських голів дуже виріс.

«Головним нервом осінньої кампанії стане протистояння "слабкого центру" і "сильних регіонів", яке може перерости у плацдарм для тотального системного спротиву, – вважають автори публікації – Роман Романюк і Роман Кравець. – На користь посилення мерів і місцевих керівників зіграло одразу три фактори: слабкість у регіонах представників центру, збільшення кількості грошей внаслідок децентралізації і коронакриза, під час якої мери отримали шанс показати, наскільки вони "кращі і ефективніші" за київську владу. І поки не видно, чим Володимир Зеленський буде перебивати такі козирі, особливо в умовах, коли класичної роботи "в полях", поїздок в регіони і ефектних "розносів" через епідемію може і не бути».

реклама

Коментарі  

 
+3 #4 Борец за справедливость 29.05.2020 07:52
И пусть в советники Бортника и Карася с собой возьмёт,тогда точно прилетит,как фанера над Парижем,хотя будем надеется и без них не пройдет на второй срок в меры,а вот на первый срок в места не столь отдаленные-это будет справедливо...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+11 #3 владимир 28.05.2020 18:12
скажи мне кто твой друг и я скажу кто ты...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+16 #2 Хвонтан 28.05.2020 16:37
А куди подівалася куратор Черкаської Батьківщини пані Кужель? Така файна буля, хоть до рани прикладай :-* :-*
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+18 #1 Пошлют - пойдёт! 28.05.2020 16:18
Его многие посылают.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100