Не зважаючи на те, що внаслідок їх  дій завдано значних збитків: зруйновано частину будівлі гуртожитку, знищено банкомат, вартістю близько 150 тисяч гривень  та викрадено  грошові кошти в сумі понад 400 тисяч гривень, суд визначив для кожного з підозрюваних заставу в розмірі близько 126 тисяч гривень.

Також суд не взяв до уваги аргументи правоохоронців, про те, що підозрювані вчинили суспільно-небезпечний злочин,  адже під час вибуху  могли постраждати сторонні особи.  Самі затримані  являються громадянами іншої країни і в України проживають по тимчасовим посвідкам та в майбутньому можуть переховуватися від органів слідства, адже один із підозрюваних  на початку року вже був депортований та нещодавно повернувся, змінивши свої паспортні дані, щоб приховати свої незаконні діяння в минулому від правоохоронців.

Зараз прокуратурою готується апеляція на обраний підозрюваним запобіжний захід та клопотання, обрати зловмисникам безальтернативне тримання під вартою.

Нагадаємо,  19 травня в селі  Шевченкове Звенигородського району невідомі підірвали банкомат, зруйнувавши часину будівлі гуртожитку та викрали понад 400 тисяч гривень.

27 травня, в рамках спецоперації працівники поліції Черкаської області затримали зловмисників на території Житомирської  та Івано-Франківської областей.

Під час санкціонованих обшуків поліцейські виявили грошові кошти, газовий балон, інструменти, мобільні телефони, наркотичні засоби, а також автомобіль, який вони використовували під час вчинення злочину.

Затриманим оголошено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених  частиною 2 статті 194 (Умисне знищення або пошкодження майна) та частиною  4 статті  185 (Крадіжка, вчинена у великих розмірах) Кримінального кодексу України.

За вчинене, відповідно до санкцій статей, їм загрожує до десяти років позбавлення волі, інформує сайт Нацполіції.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+1 #4 Перехожий 15.06.2020 22:38
"Дивовижні справи твої, Господи" Напевно на батьківщині тих іноземців до злочинців, особливо приїзджих так лояльно не відносяться?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #3 ченчик 31.05.2020 10:28
Цитую Перехожий:
Нашу країну врятує тільки суд Лінча, на український суд вже надії немає.

та тоді треба першими судити українських суддів.......
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #2 Дідусь Муамар 31.05.2020 09:59
Цитую Перехожий:
Нашу країну врятує тільки суд Лінча, на український суд вже надії немає.

Володя! - я чекаю тебе.Буде весело! :D
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #1 Перехожий 30.05.2020 22:37
Нашу країну врятує тільки суд Лінча, на український суд вже надії немає.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100