Голова Черкаської ОДА Роман Боднар представив новопризначених керівників  Христинівської і Монастирищенської райдержадміністрацій.

DSCF1302-e1591270195664

У Христинівському районі Роман Боднар представив голову РДА Володимира Валюка, зустрівся із активом району, депутатами райради.

Роман Боднар озвучив першочергові та стратегічні завдання для очільника району. Найперше – це створення сприятливого інвестиційного клімату, формування довіри до влади із боку бізнесу, комунікація із районною радою, громадою. Серед нагальних – підготовка проектів на фінансування з Державного фонду регіонального розвитку та проектно-кошторисної документації для ремоту доріг. Це дозволить не затягувати із початком “Великого будівництва” в 2021-му році.

DSCF1260-e1591271944781

Найактуальніші питання, з якими зверталася громадськість Христинівського району, стосувалися ремонту доріг, реорганізації локомотивного депо станції Христинівка, забезпечення  центральної районної лікарні транспортом, завершення будівництва підвідного газопроводу сіл Ботвинівка та Гребля та ін.

Цього ж дня голова ОДА відвідав і Монастирищину. Тут головою РДА Президент призначив Ігоря Миклащука. На представлення зібралися районні депутати та активісти.

DSCF1433

– Ми сьогодні живемо у час реформ, коли від ініціативності та відповідальності кожного з нас багато залежить. Тому першочерговим завданням своєї роботи бачу формування команди людей, професіоналів, які мають знання в реалізації завдань розвитку району і покращення життя людей. Верховенство права, інформаційна відкритість вільний доступ громадян до прийняття рішень органами державної влади та місцевого самоврядування має бути не просто прописною істиною, а нашим щоденним орієнтиром. Тому прийом громадян, їхні проблеми, особливо питання учасників бойових дій, медиків, волонтерів будуть пріоритетними і вирішуватимуться у найкоротші терміни, – наголосив у виступі Ігор Миклащук.

Пріоритетними напрямами своєї роботи поставив:

– забезпечення якісної адміністративно-територіальної реформи у районі для переходу до сучаснішого і ефективнішого устрою у форматі Монастирищенської об’єднаної територіальної громади;

– надання якісних освітніх, медичних, соціальних та адміністративних послуг для населення;

– співпраця із бізнесом у напрямі залучення інвестицій, створення нових робочих місць.

Проблемні питання, які порушили під час зустрічей в обох районах, – це ремонт доріг.

– Кожного разу окремо зупиняюся на питанні ремонту доріг категорії «Т» – дороги територіального значення. Це дуже важливі автошляхи, які з’єднують між собою райони. Кабмін наразі напрацьовує механізм щодо передачі їх на баланс адміністрацій та залучення під державні гарантії дешевих кредитних ресурсів, – зауважив Роман Боднар.

Пресслужба ОДА

реклама

Коментарі  

 
+3 #2 Похмилятор 09.06.2020 18:42
Де цих ...знайшли ???
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #1 Лица новопреставленных 05.06.2020 11:43
Говорят о том, шо с тротуарной плиткой в районах проблем не будет. Замостят всё!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100