реклама

реклама

605 призовників планують відправити цьогоріч на військову службу від області. Служитимуть цьогорічні призовники від 12 до 18 місяців. Про це розповів під час пресконференції військовий комісар Сергій Лобан, повідомляє Суспільне.

02b7c23c5b6d1f69

Обласний військовий комісар Сергій Лобан зазначив, що жоден юнак в зону проведення ООС не піде, це визначено на законодавчому рівні.

«Навіть якщо він буде сам бажати його туди не відправлять, усі підуть на навчальні підрозділи де їх навчать військові справі, де вони складуть присягу, буде розподіл по військових частинах, які знаходяться на території України, але не в Донецьку та Луганську області.

Військовий комісар Олег Петров повідомив, як відбуватиметься розподіл призовників по збройних силах України.

Розподіл по Збройних силах України 330 осіб, до Національної гвардії 185 осіб, до Держприкордонслужби 54 особи, до Держтранспорту 16 осіб.

Також Сергій Лобан зауважив, що, окрім прийому осіб на строкову службу, також триває набір контрактників. Щомісяця набирають з області 100 осіб.

Нагадаємо, весняний призов мав розпочатися 1 травня, але його відтермінували на місяць через карантин і поновили 1 червня.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100