реклама

реклама

Напередодні професійного свята голова Черкаської обласної державної адміністрації Роман Боднар спільно із міським головою Черкас Анатолієм Бондаренком привітав медичних працівників області.

DSC_0221

– Цьогоріч відзначення Вашого професійного свята набуло особливої актуальності. Коронавірус змусив нас всіх задуматися над тим, наскільки беззахисною є людина перед викликами природи. Ми в черговий раз переосмислили важливість лікарської професії. На Черкащині наше здоров’я бережуть майже 15 тисяч медиків. Я зараз звертаюся до лікарів, фельдшерів , медичних сестер, медбратів, санітарів, водіїв, до всіх працівників медичної галузі:  Ви, у складний для суспільства час проявили і продовжуєте проявляти кращі людські та професійні якості. Ви вселяєте впевненість і надію навіть там, де ситуація видається безнадійною. Не дивно, що Ви, як і військові, перед вступом до професійної когорти, так само даєте клятву. Лікарську клятву – як добровільний намір ніколи не відступити від прагнення рятувати людей, навіть ризикуючи власним життям, – привітав медиків області Роман Боднар.

DSC_0211

Медична допомога в області надається у 104 закладах охорони здоров’я. Працюють 14,5 тисяч медичних працівників, з них майже 4 тисячі – лікарі.

DSC_0281

Функціонують:

– 33 центри первинної медико-санітарної допомоги,

– 167 лікарських амбулаторій,

– 516 фельдшерсько-акушерських пунктів.

DSC_0317

DSC_0340

Пресслужба ОДА

реклама

Коментарі  

 
+3 #2 Л 20.06.2020 04:39
"Соціальне дистанціювання" в усій красі.І це ж не санітарок зібрали, це "цвіт" медичної спільноти, з МЕДИЧНОЮ освітою, повинні хоч якісь ази епідеміології бути у мізках.
А тоді бідкаються, чому так багато медиків хворіє.
Як вже вони так показово ігнорують, то що про звичайних людей тоді балакати...
Чому не штрафують?!
Тепер усі медзаклади "обмінялися вірусами" . Потім у НЕкороновірусни х лікарнях знову будуть знаходити хірургічних, неврологічних і тп. пацієнтів із ковідом, яких невідомо хто інфікував. Чи то вони медиків, чи то медики їх...
І чому статистика повзе вгору?! :-? :sad:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+11 #1 Alex 19.06.2020 15:45
а маски где?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100