реклама

реклама

Телефонне опитування про ставлення черкащан до можливих учасників наступних місцевих виборів обговорюють у соціальній мережі.

photo-1525771576046-15ba04b2693b

Зокрема, черкаський юрист, громадський активіст і журналіст Валерій Макеєв розповів, що декілька його знайомих повідомили: до них з відповідним опитуванням зателефонували з відомої соціологічної агенції.

Отримав такий дзвінок і журналіст «Прочерку». Жінка, яка представилася працівницею компанії «Рейтинг», задала низку питань, в тому числі й про те, наскільки він довіряє «місцевим політикам»: Анатолію Бондаренку (меру міста Черкас), Василю Вірастюку (українському силачу, спортсмену), Олегу Кукліну (директору Черкаського державного бізнес-коледжу), Віталію Ільченку (власнику групи компаній «Укравіт»), Олександру Скічку (народному депутату, «Слуга народу»), Віктору Євпаку  (підприємцю, громадському діячу, «розвиває ІТ-сферу в Черкасах»).

Прозвучало також запитання, за кого із названих депутатів респондент проголосував би на виборах міського голови: Юрій Ботнар («Свобода»), Анатолій Бондаренко («Пропозиція»), Олег Кашко (ОПЗЖ), Інна Кукуленко-Лук’янець (Аграрна партія), Олександр Скічко («Слуга народу»), Сергій Одарич (самовисування), Сергій Рубан («Європейська солідарність»).

Ще одним питанням було, за кого із двох політиків респондент проголосував би в другому турі – за Анатолія Бондаренка чи Олександра Скічка.

Прозвучала й низка інших запитань, у тому числі про підтримку тих чи тих політичних партій. При цьому звертає на себе увагу, що партію «Пропозиція» називали «Партією «Пропозиція» Бондаренка», а мера Черкас Бондаренка позиціонували як представника партії «Пропозиція». Хоча сам Анатолій Васильович публічно заявив, що братиме участь у виборах як самовисуванець.

Також несподіванкою стало включення в число черкаських місцевих політиків силача і шоумена родом із Івано-Франківщини Василя Вірастюка.

реклама

Коментарі  

 
-3 #4 Звичайний 10.07.2020 16:10
Євпак-єдина людина з головою,невже черкащани безгопові?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+12 #3 Лилия Островская 10.07.2020 13:35
На манеже все те же. Других вариантов нет?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #2 Ми за Юріка Ботнара! 10.07.2020 10:01
Дамо шанс його тату-безхатьку віллу в Соснівці добудувати! А то де він потім зі своїм синою харчуваться будуть?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+29 #1 черкасский 10.07.2020 09:07
Не за одного, не за другого.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100