реклама

реклама

Під час засідання виконавчого комітету заслухали інформацію управління інспектування щодо виконання доручення міського голови.

117098137_1587184581443427_1060248045239989191_n

Анатолій Бондаренко доручав інспекторам перевірити дотримання графіка та якості вивезення негабаритного сміття управлінською компанією «Нова якість».

Як зазначають в управлінні інспектування, 20-24 липня ними було проведено перевірку дотримання графіка та якості вивезення великогабаритних та ремонтних відходів, а також розглянуто ряд звернень громадян щодо обслуговування управлінською компанією ТОВ «Управлінська компанія «Нова якість Благоустрій».

За результатами перевірки було встановлено, що ТОВ «Управлінська компанія «Нова якість Благоустрій» великогабаритні та ремонтні відходи вивозить відповідно до графіку, однак вивезення сміття з місць його складування проводиться не в повному обсязі, оскільки відходи вивантажуються лише з контейнерів, а сміття, що знаходиться поряд з контейнерами та контейнерними майданчиками, залишається невивезеним.

Стосовно цих порушень інспектори склали акти і вважають це істотним порушенням договору і підставою для його розірвання. Юристи міської ради, між тим, зауважують, що акти у суді розглядаються як недопустимий доказ. Адже доказом є протокол, який інспектори складати не уповноважені. Члени виконавчого комітету дали доручення юристам, департаменту ЖКК і управлінню інспектування у найкоротші терміни розробити дієвий механізм, як подолати юридичні колізії і нарешті вирішити проблему із невивезенням великогабаритних відходів у повному обсязі.

Про це інформує Черкаська міська рада.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+3 #6 юрко 05.08.2020 10:32
Чому свободівці не займаються цим бедламом? вони ж колись голосували за те, щоб в місто привести Нову якість?? 8)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #5 правдоруб 05.08.2020 10:30
спроба розірвати договір з будь-яких суб'єктивних причин автоматично відкриває шлях до визнання дієвості цієї наруги над містом і здоровим глуздом у судовому порядку!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #4 язон 05.08.2020 08:18
Цитую Зінченко:
Великогабаритні відходи викидають з великою натяжкою 30-40 процентів оце докомунізувалис я, адже подібний принцип був лише в радянські часи

Такий принцип - завжди був в усьому світі. В СРСР цей платіж був частиною загального тарифу на вивіз сміття - і ніхто навіть не питав, за що, власне, платить. Сьогоднішня проблема значною мірою висмоктана з пальця завдяки двом причинам: ідіотським діям влади при виокремленні цього платежу, та простому факту, що населення змушують оплачвувати вивіз великогабариттн ого сміття підприємств! Кожна контора, кожен магазин при ремонтах тягнуть на громадські смітники старі меблі та будівельне сміття - а людям пропонують платити за вивіз цього мотлоху. Проблем в усьому світі вирішується просто: при реєстрації юридичної адреси підприємства чи підприємця він одразу має укладати договір на вивіз сміття за цією адресою. В нас це не спрацює через фіктивність юридичних адрес.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #3 Микола 04.08.2020 21:34
Цитую Малімон Саша:
Андорій Бортник такий самий шахрай як і його батько...

А хто є його батько?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+11 #2 Зінченко 04.08.2020 19:40
Великогабаритні відходи викидають з великою натяжкою 30-40 процентів громадян, а платять всі без виключення в т.ч.одинокі пенсіонери, яким навіть не сниться, що вони роблять ремонт....оце докомунізувалис я, адже подібний принцип був лише в радянські часи
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+13 #1 Малімон Саша 04.08.2020 17:55
Андорій Бортник такий самий шахрай як і його батько...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100