Коли запрацює черкаський аеропорт? Чи не щодня ставлять це питання протягом багатьох років. Звичайно, летовище - невід’ємна складова успішного регіону, – пише в «Фейсбуці» голова Черкаської ОДА Роман Боднар.

Він інформує, що днями мав зустріч із спільнотою людей, для яких небо і польоти - частина життя.

«Аероклуб «Черкаси» спільно із керівництвом аеропорту представили ідеї щодо розвитку малої авіації. Аеропорт може стати зручним інтерфейсом для повітряних суден GA. А таких насправді багато. Міжобласні польоти стають все більш затребуваними серед представників бізнесу. Оглядові польоти для містян - теж користуються популярністю. Згадайте авіафестивалі.

Авіаклуб має амбітні плани створення авіашколи, аби популяризувати польоти серед молоді.

Для цього аеропорту поки що не вистачає досконалого інфраструктурного облаштування: паркінгу, місць для заправки, техогляду. Але це реально вирішити.

Рухаємося в напрямку нанесення розмітки на злітно-посадковій смузі, без якої не можлива сертифікація та подальша експлуатація. Це короткотермінове завдання. Стратегічне - залучення інвестора, спрямували листи-пропозиції до профільних міністерств щодо державно-приватного партнерства.

Вчора і сам вперше побачив Черкаси із висоти пташиного польоту! Неймовірні враження, щиро хочу, щоб якомога більше черкащан могли відчути те ж! Працюємо в цьому напрямку», - запевнив Боднар.

7878

8989  

реклама

Коментарі  

 
+3 #5 чигирини 09.08.2020 12:46
Закоханий хлопчик рома бігає по ода і бавиться.....
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #4 Харон 09.08.2020 10:52
А тепер до нас! Жду.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #3 Мавр 09.08.2020 07:21
Вчергове пашталакають про відновленя роботи! В тисячний раз!
Результат давно відомий-гроші вкрадуть,кіз на летовищі збільшиться!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+18 #2 Бувший 08.08.2020 17:16
Який напрямок,де принципова позиція до бувшого губернатора та повьязаних осіб, які під лозунгом капітального ремонту полоси фактично розікрали гроші, а полоса стала гіршою, ніж була до реко5струкції? Поясніть, якщо після нормального дощу на полосі стоїть вода і там качки плавають,про які польоти і їх безпеку може йти мова. Не дуріть саміх себе та громадян. А ВЗАГАЛІ там немає нічого живого і ні про який сертифікат не може бути мови.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+16 #1 ЮЗР 08.08.2020 16:43
ТРИПАЧИ 8)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100