Сьогодні депутати Черкаської міської ради мали вирішити долю Ярослава Нищика, який уже два місяці тому заявив про складання повноважень секретаря міськради. По цьому питанню відбувалося таємне голосування, у якому взяли участь 32 депутати і міський голова, пише «ВиЧЕрпно».

Фото Артема Ківака


За складання Ярославом Нищиком повноважень секретаря міськради проголосували лише 16 депутатів Черкаської міської ради,17 — проти. Тож він надалі продовжує виконувати повноваження секретаря міськради, хоча фактично не перебуває на робочому місці.

До слова, сам міський голова підтримав цей проєкт рішення.

Фото ВиЧЕрпно

Також депутати не підтримали і складання Нищиком депутатських повноважень. За проголосували лише 19 міських обранців.

Додамо, 10 червня на засіданні виконавчого комітету секретар міської ради Ярослав Нищик повідомив, що він писатиме заяву на ім’я міського голови Черкас про складання повноважень секретаря міської ради, а на територіальну виборчу комісію — про складання депутатських повноважень.

Нагадаємо, Анатолій Бондаренко повідомив, що наразі єдина кандидатура, яку він бачить у кріслі секретаря міськради — це Сергій Тищенко, який вступив у міжфракіційну групу «За майбутнє».


реклама

Коментарі  

 
+4 #3 Голос наріду 14.08.2020 10:30
давайте відверто, чи відсутність одного з свободівців - нищика - впливає на життя в місті? Ні! Отже, можна жити без свободівців
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #2 Поціновувач 13.08.2020 21:25
Як же такого звільнять. Ніззя. Це ж згусток інтелекту - театрал, читає книжки, на чомусь грає. Втрата для міста буде непоправна.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #1 центр 13.08.2020 16:48
ще раз повторюю - поки не будуть результати перевірки, ніхто нікого не звільнить!!! а відповідати хто будє, мєр ???((((
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100