Об'єднана єврейська община України заявляє про те, що в конфлікті уманчан і брацлавських хасидів, відео якого поширив місцевий депутат від партії «Свобода» Сергій Алексєєв, немає ознак антисемітизму.

Уманьконфликт_900x0_b52

Про це інформує JewishNews.

Нагадаємо, що в Умані місцеві жителі вступили в конфлікт з послідовниками брацлавського хасидизму, відмовлялися їх пускати в будинок. стверджуючи, що будівля незаконна.

Об'єднана єврейська община України отримала інформацію від Фонду імені Рабі Нахмана про те, що конфлікт несе майновий характер.

Крім цього, ОЄОУ провела аналіз відеозапису конфлікту і не виявила в ньому ознак антисемітизму. Фонд імені Рабі Нахмана підтвердив, що цей конфлікт не антисемітський, а скоріше майновий.

Раніше ОЄОУ звернулася в главі МВС України з проханням убезпечити брацлавських хасидів в період паломництва до Умані.

реклама

Коментарі  

 
-2 #2 Уманский Еврей 30.08.2020 03:34
Цитую Сергей:
Гоните их подсрачниками обратно!

Твоё заявление и есть проявление антисемитизма. И ешё на видео хорошо слышно как один из "умников" сказал хасиду который уже находился в этом здание: "чучело". Это разве нормально. Если бы он сказал манки т.е. обезьяна любом черному парню, то не знаю чтобы с этим "умником" было. Ганьба таким уманчанам которые себя ведут по свински.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #1 Сергей 28.08.2020 12:21
Гоните их подсрачниками обратно!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100