реклама

реклама

На сесії Черкаської облради внесено на розгляд депутатів дві кандидатури на посаду голови облради – Анатолій Підгорний («Черкащани») і Миколи Кондрацького («Слуга Народу»). Вибори відбудуться в режимі таємного голосування.

Підгорний


Перед депутатами виступили обидва кандидати.

Анатолій Підгорний подякував всім, сказав, що працював на цій посаді рік, і цей рік облрада працювала злагоджено.

– Важливо забезпечити консолідацію, рівні права всіх учасників місцевого самоврядування шляхом перемовин. Важливий компроміс на підставі рівних прав усіх, щоб рішення облради ухвалювалися в інтересах Черкащини, – сказав Анатолій Підгорний. – Перед нами стоять виклики, і від нас залежить подальший розвиток області. Також тут є люди, що вже були депутатами, досвідчені, а є ті що вперше обрані. Їхні ентузіазм і креативність нададуть обласній раді нових якостей.

Депутат облради від «Слуги Народу» Анатолій Яріш запитав Підгорного про те, як той бачить вихід з кризи і подальший розвиток регіону. На запитання, про яку кризу йдеться, депутат Яріш пояснив, що про кризу, викликану коронавірусом, браком інвестицій, зокрема, в аграрному секторі.

– От я хотів би почути бачення про розвитку регіону, наповнення бюджету, залучення інвестицій, грантів, шляхи виходу з кризи, – сказав Яріш.

Підгорний сказав, що треба сформувати дієвий управлінський вектор в облраді, далі допомогти лікарям, які боряться з епідемією.

– Далі бачу такі кроки як вирішення питання учасників АТО. Також підприємці отримали нові виклики для себе, пов'язані з епідемією COVID-19. Обласна рада має також бути доступною для новоутворених райрад, для ОТГ, – сказав Підгорний.

Потім виступив другий кандидат на посаду голови облради Микола Кондрацький. У своєму короткому виступі він сказав, що «все робитиме для громад Черкащини». Запитань до кандидата не було.

Кондрацький

У розпорядженні «Прочерку» також з'явилося фото з листування депутата від "За майбутнє" Валентина Судакевича. Його співрозмовник просив депутата «помочити трохи Підгорного». Можливо, з цим і було пов'язане запитання депутата Яріша.

Депутат1

IMG_3785 (2)  

 

реклама

Коментарі  

 
+1 #2 наташа 06.12.2020 15:44
"Черкащани" плюнули на черкащан-місцеве позорисько.Всі партії на місцевих виборах забезпечили своїх представників обідами, надали транспорт для можливості проголусувати на іншій дільниці, а "Черкащани"- пихаті брехуни.Чекайте,вони накрутять...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #1 наташа 04.12.2020 13:30
"Черкащани" кинули представників від партії на виборах мера,не щляхетні вчинки підривають довіру черкащан і гостей міста
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100