реклама

реклама

У Черкаському міському зоопарку народилися нові тварини. Дирекція закладу запрошує відвідати зоопарк і помилуватися новонародженими, повідомляє прес-служба Черкаського міськвиконкому.

Майже одночасно самки лані європейської від одного самця привели на світ маленьких «хлопчиків». Тепер у зоопарку п’ятеро особин складають групу цих тварин з родини оленевих.

– Маленькі поки не досить комунікабельні, ховаються в гіллі від спеки. У природі це звичне явище: мама залишає дитину в безпечному місці і приходить лише його годувати, – розповідає працівник зоопарку Ірина Компанієць.

Окрім материного молока, дітлахів годують зерном, кукурудзою, травою, гіллям та овочами.

У молодої пари косуль вперше народилися дитинчата – самець та самка. Малеча вже готова до контакту. До речі, три роки тому дорослу пару подарували відвідувачі зоопарку.

Щодо долі новонароджених, то адміністрація зоопарку поки роздумує. За словами директора Євгенія Вана, у групі не бажано тримати більше одного самця. Тварин або продадуть, або обміняють на інших.

А в улюбленій частині зоопарку черкаської дітвори – контактній зоні – на відвідувачів чекає новонароджений самець носухи. З твариною можна погратися.

У Черкаському зоопарку з часу його оновлення постійно народжуються тварини.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100