18 грудня до Черкаської міської ради завітали представники Національної скаутської організації «Пласт». Вони передали Віфлеємський вогонь миру першому заступнику міського голови Черкас Сергію Тищенку.

1_1720

Представники черкаської станиці Національної скаутської організації України «Пласт» побажали міській владі наснаги та сил для роботи на благо Черкас. А Сергій Тищенко привітав їх із прийдешніми різдвяно-новорічними святами і запевнив, що міська влада Черкас і надалі буде надавати підтримку молодіжним організаціям.

«Дуже важливо, що ви опікуєтесь молодим поколінням, робите все, щоб діти росли людяними, турботливими. Це дуже важливо у наш складний час. Хочу побажати вам у наступному році здоров’я і витримки», - зазначив Сергій Тищенко і передав пластунам невеличкі корисні подарунки – спортивний інвентар.

3_1215

Акцію «Віфлеємський вогонь миру» скаути проводять щороку до Різдва Христового. Її започаткували 1988 року. В Україні вона діє з 1992 року. Мета акції – поширення символічного вогню, запаленого на місці народження Ісуса Христа. Світло цього вогню є символом миру та злагоди, любові до людей і до світу і душевного спокою.

Про це повідомляє Черкаська міська рада.

реклама

Коментарі  

 
+3 #1 И главное вовремя 18.12.2020 20:45
Накануне четвёртого воскресенья Адвента сможет зажечь им все четыре свечки на венке и сжечь міську раду со всеми её чертями. Неделя до Рождества.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100