З важливого  виробничого придбання розпочався 2021 рік у державному підприємстві «Лисянське лісове господарство». Днями транспортний автопарк підприємства поповнився новеньким трактором МТЗ-82.1 білоруського виробництва.

Як повідомив директор Лисянського держлісгоспу В`ячеслав Шако, працюватиме трактор у Стеблівському лісництві і буде задіяний на виконанні комплексу робіт з лісокультурного виробництва та протипожежного напрямку.

1

Лісничий Стеблівського лісництва  Сергій Мороз радіє новій техніці і вважає придбання потрібною інвестицією. Лісові масиви цього структурного підрозділу наполовину складаються з хвойних насаджень, які особливо вразливі під час пожежонебезпечного періоду. Тож трактор задіюватимуть для прокладання мінералізованих смуг та на інших роботах з протипожежною метою. Крім того, трактор працюватиме на підготовці ґрунту для садіння лісових культур та на доглядах за молодими насадженнями.

Головними ознаками цього транспортного засобу вважаються хороша прохідність, що вкрай важливо на лісових дорогах, низькі витрати на експлуатацію, економність і довговічність. До слова, трактор придбано за власні кошти Лисянського держлісгоспу.

Черкаське обласне управління
лісового та мисливського господарства

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100