реклама

реклама

Президент Федерації баскетболу України Михайло Бродський під час конференції, яка відбулася в PM Hall, поділився очікуваннями від домашнього для чоловічої національної команди баблу в рамках відбору на Євробаскет-2022, а також поспілкувався на інші аткуальні теми, пише "Черкаський спорт".

667

“У нас буде не дуже звичний формат, приїдуть чотири збірних. На жаль, досі немає глядачів на трибунах, хотілося б, щоб вони прийшли подивилися. Під час моєї останньої розмови з Урядом, отримав інформацію, що вони мають намір 15 лютого ухвалити рішення, що не тільки на концерти будуть пускати 50% гладачів, а й на спортивні події. Для нас важливо, щоб на наші ігри приходили люди.

Ми виживали, але треба жити. Нам вдалося завядки власникам клубів запросити в Україну багато гравців, які грали за кордоном. Те, що вони всі тут, в Україні, дає можливість, запрошувати їх в збірну. Ми вийшли на чемпіонат Європи, але нам важливо вигравати, щоб посісти перше місце, підняти свій рейтинг і на жеребкуванні опинитись у більш високому за рейтингом кошику".

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100