Список претендентів у кандидати в народні депутати на мажоритарних округах для громадського обговорення оприлюднила партія «Удар».

Кличко декларує, що громадськість може "фільтрувати" його людей

Кличко декларує, що громадськість може "фільтрувати" його людей


“Претенденти стануть кандидатами, якщо відповідатимуть критеріям доброчесності, - наголошує лідер партії Віталій Кличко.

На сайті «Українська правда» список претендентів (опубліковано у п'ятницю) у народні депутати по округах Черкаської області складається з шести прізвищ. По міському округу в Черкасах (№194) кандидат визначається.

Черкаська область

194      Кандидат визначається

195      Чуприна Олександр Олександрович

196      Яценко Олексій Юрійович

197      Лебідь Павло Миколайович

198      Колесник Андрій Валерійович

199      Фурман Василь Миколайович

200      Дикун Андрій Євгенович

Водночас на самому сайті «Удару» зазначається, що невизначеним також є кандидат Кличка і по уманському округу (№200). Вочевидь у Києва є питання до уманчанина  Андрія Дикуна, керівника Асоціації виробників молока. Його прізвище зазначено у списку, переданого «Українській правді».

Загалом претенденти є маловідомими, публічних фігур з Києва Віталій Кличко на Черкащину не заводить.

Очевидно, що інтригу матиме боротьба за депутатський мандат опозиціонера та противника губернатора Олександра Чуприни на окрузі Богдана Губського (Золотоноша-Черкаси). Певні шанси має і колишній мер Сміли Андрій Колесник.

Як зазначають на власному блозі столичні журналісти Леся Шовкун та Дмитро Лиховій (політичні оглядачі газети «Україна молода»), для більшості спостерігачів 90% прізвищ списку Кличка нічого не говорять. Не факт, що в разі обрання ці "невідомі" не стануть "тушками", як уже було з деякими кличківцями в Київраді.
Як видно, список Кличка - такий собі вінегрет, у який накришили "єжа й ужа".
І знову маємо справу з партією без ідеології, зате - лідерського типу, в якій наступні за першим номером кандидати губляться або вигідно ховаються в його тіні, наголошують політичні оглядачі.
Показово, що в багатьох округах "кандидат визначається", і можуть бути несподіванки. Крім того, такий широкий список означає гарантоване протистояння партійців Кличка із висуванцями опозиції і "Свободи", що в багатьох округах гратиме на руку кандидатам від влади. Очевидно, Кличко йде на це свідомо.

реклама

Коментарі  

 
0 #41 Loraerona 26.07.2020 20:45
Рекомендовано для терапии COVID-19


гидроксихлорохи н 200
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #40 Loraerona 22.07.2020 17:29
Рекомендовано для терапии COVID-19


гидроксихлорохи н купить +в москве
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #39 Валентина Ігорівна 09.11.2012 11:34
Василь Фурман - це порядна, чесна, високоосвічена людина, це перспектива для України, і такими людьми потрібно годитись і підтримувати!!! Годі з нас вже різних олігархів та "своїх" при владі!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #38 к... 10.09.2012 20:57
ФУРМАН ВАСИЛЬ 199 округ
Дуже НЕПОРЯДНА людина. Кида...о та "хамелеон", який заради досягнення своїх цілей "йде по по головам" ближніх.
Очолювана Фурманом СК Вексель кинула тисячі клієнтів, штучно довівши до банкротства страхову. А згодом успішно створила U.B.I. страхування, залишивши клієнтів Векселя "з носом".
Очолювана Фурманом Громадська організація "Наш дім – Шевченків край" є інструментом для "замилювання очей" людям ніби то добрими справами. Насправді ним як і раніше керують особисті інтерес по збагаченню та проходу у ВР.
Відгуки
http://insurhelp.org.ua/interviu/Evgen_Kudljak_Veksel/Klienti_pro_Veksel.html
http://insurhelp.org.ua/phorum/viewtopic.php?t=393&postdays;=0&postorder;=asc&start;=0
http://www.prostrah.com/ukr/responces/companies/veksel/
Шановний Віталій, таких людей як Фурман не можна підпускати на відстань "гарматного пострілу" до себе та партії.
Бажаю створити відмінну команду та перемог!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #37 Григорій 17.07.2012 22:54
Хай будуть нові обличчя, які приведе в ВР Кличко, і він там потрібен, не будуть всякі Цюрки і інші махаті ручками. по 199 іде Фурман В. лучше мабуть він чим Толік Бондаренко з купленим дипломом, із політом малярійних комарів на Лисянщині, із розкраденими цукрозаводами. А Фурма високоосвідчена людина, національно свідомий....український патріот. Не продана ...... Терещук, я районих газетах пише ,що не було в Києві і за Закон про мові не голосував, це просто верх цинізму...То нехай віддасть свою зарплатну картку комусь покористуватись ...так як віддав картку для голосування. І гнати всих старих в три шиї за 20 років повний нуль...потрібно повністю обновити політичну арену...А кличко це та особистість , що може це зробити....
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #36 РОБІТНИК ФОТОПРИЛАДУ 17.07.2012 20:02
Цитую Черкас:
Чи моніторять форуми штаби кандидатів? Якщо так, то або "видатного" адьютанта Шуфрича і Льошенка Чуприну поженуть в три шиї зі списків, або між "УДАРом" і ганебною СДПУ(о) в Черкасах ставитимуть знак "дорівнює" :-x

Що регіональні Сергії,Миколи,С таніслави та інші страшнувато? Дивно,але й білосердешні захвилювалися,п ідтримали б краще УДАР!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #35 БАБУСІК 17.07.2012 19:53
Цитую Віталік:
Як казала моя бабуся: " Якшо він політик то я балярина". Місце Кличка не у Верховній Раді,а на ринзі. Там він реально може відстояти честь країни.

Бабуся Віталіка мабуть УЖЕ,а сам Віталік ІЩЕ. Коли станеш дорослим,живи онучку своїм розумом і за 5 копійок не продавайся.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #34 Борець 17.07.2012 19:48
Цитую ВиБорець:
Це який ще Чуприна - той, що "НеТак!" по всіх тинах черкаських писав, корєшок-прис..га Шуфрича, Льошенка і Медведчука? Вибач, Кличко, але в такому разі гуляй ти подалі від Черкас разом зі своїми "кандидатами"!

Згідно українського законодавства виборцем може бути громадянин України ,який досяг 18-річного віку.Читаючи цей коментар такого висновку не зробиш.Як же вас ПР ПРИЙНЯЛА НА РОБОТУ?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #33 инженер завода Богдан 17.07.2012 19:42
Цитую Свой:
спорт и политика вещи разные, здесь ум нужен, а не сила, вон Цюрко кулаками машет, а толку - ни одного закона не разработал, его работа - людей пугать, также и в Киевраде Кличко. Люди выводы сами зделают. А тех, что кулаки большие - сделали бы отдельную партию - "Защитники р...в".

Регионо-БьюТовцы ничего умнее не придумают,будут лить грязь лишбы удержаться около корыта.Кличко идет во власть не за деньгами,а строить Европейскую Украину. И люди свой выбор сделают правильно.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #32 ЗаЙду? 17.07.2012 19:35
Добавлю о Чуприне.Это он в 1954 году вместе с Н.С.Хрущевым передал Крым Украине. Надо за ним тщательно следить чтобы не отдал Крым назад России,а Львов Польше.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100