Спортивні федерації та школи Черкас підтримують ідею створення багатофункціонального спортивного комплексу на майданчику колишньої тютюнової фабрики.

Чубіна2

Про це в інтерв’ю «Вичерпно» повідомила заступниця міського голови Черкас Анастасія Чубіна.

– У програмі соціально-економічного розвитку на цей рік закладено розробку проєктно-кошторисної документації. І я сподіваюся, що наступного року ми зможемо подавати цей проєкт або на програму «Спортивні магніти» президента України, або ж на «Велике будівництво», – сказала пані Чубіна. – Це – гарна іміджева річ, яку треба зробити і забезпечити належні умови для тренування наших спортсменів.

На запитання журналістки, чи не поповнить цей спорткомплекс число проєктів, про які багато говорили, але вони залишилися на словах («Льодовий палац», «Палац спорту в Південно-Західному районі» тощо), Анастасія Чубіна відповіла:

– Не знаю. Але в наших руках спробувати довести це до логічного кінця. Сказати, що є якісь стовідсоткові гарантії, не можна. Але ми за це боремося, – додала заступниця мера.

реклама

Коментарі  

 
+1 #3 Охрана,отмена 20.04.2021 17:13
А фінал Ліги чемпіонів на Центральному стадіоні в Черкасах?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #2 Бувший 29.03.2021 15:26
Приміщення тютюнової фабрики - чудовий майданчик для обладнання навчально-спортивної бази для дитячеюнацьких шкіл міста для всіх видів боротьби, настільного тенісу та інших видів спорту, що не потребує занабто великих фінансових ресурсів. Головне це тренерський персонал. А багатопрофільни й спортивний комплекс потрібен для проведення серьозних спортивних змагань державного та міжнародного рівня.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #1 1 29.03.2021 15:16
. Еще одна из последовательни ц ботнара.Займитесь экономикой города Создавайте новые производства и рабочие места Если не получаеться то на выход
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100