реклама

реклама

Черкаських правоохоронців просять переглянути справу Анатолія Ганненка, тіло якого після кількох місяців пошуків знайшли у водоймі на Черкащині. Відповідне звернення під час сесії обласної ради озвучив депутат Віталій Коваль, пише Суспільне.

6181434f4b369fc69bf6eb798ae09ce2


Житель села Грищинці, учасник бойових дій Анатолій Ганненко зник 28 грудня 2020-го року. Його тіло знайшли у березні 2021-го поблизу села Бобриця у місцевій водоймі.

За словами депутата, до нього неодноразово зверталися бойові побратими чоловіка, які не вірять у те, що це було самогубство або нещасний випадок.

"Анатолій був морським піхотинцем, мав серйозну підготовку, тому залишається загадкою, як він міг потрапити до тієї лісосмуги і втонути в ставку", – зауважив Коваль.

Відтак, він звернувся до начальника ГУНП у Черкаській області Михайла Куратченка з проханням узяти цю справу на особистий контроль і доповісти з цього приводу депутатам.

Той, у свою чергу, зауважив, що цю справу контролює і що до нього з цього приводу теж зверталися учасники АТО.

"До пошуків Анатолія Ганненка було залучено максимальну кількість особового складу. Відпрацьовувалися різні версії, в тому числі варіант із застосуванням насильницьких дій та версії, пов'язані з його особистим життям. Їх я не можу озвучити, бо це таємниця слідства. Встановлено, що насильницьких дій, які могли призвести до його смерті, не було. Найвірогідніше, мав місце нещасний випадок", – розповів правоохоронець.

За його словами, якщо будуть відомі результати додаткових експертиз, поліція про це відзвітує.

реклама

Коментарі  

 
-1 #2 Михась 25.04.2021 08:09
Цитую сд:
а если просто утопився,если атовець то шо точно агенты ополченцев отомстили?

Якщо таку муру хтось пише, значить не все так просто в Україні для військових вдома.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-6 #1 сд 24.04.2021 19:17
а если просто утопився,если атовець то шо точно агенты ополченцев отомстили?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100