У Черкасах пройшов Кубок міського голови із греко-римської боротьби. На килимі в палаці спорту «Будівельник» упродовж дня, 22 травня, зустрілися понад 200 юних спортсменів віком від 8 до 12 років.

image.php Про це повідомляють у міській раді.

Юні борці з’їхалися із 14 міст України: з Києва, Миронівки (Київська область), Вінниці, Новомиргорода й Новоукраїнки (Кіровоградська область), Гребінки, Лубен, Хоролу та Решетилівки (Полтавської області), Черкас, Золотоноші, Звенигородки, Сміли та Благодатного Черкаської області.

Участь у офіційному відкритті турніру взяв міський голова Анатолій Бондаренко, під патронатом якого тривають змагання. Мер побажав вдалих виступів та чесних перемог усім спортсменам.

– Дуже приємно бачити таку кількість діток із різних куточків України, які займаються та цікавляться спортом. Впевнений, що кожен учасник прийшов сюди із єдиною метою – перемогти. Тож бажаю під час поєдинків продемонструвати свої найкращі вміння та силу волі, – сказав у своєму вітальному слові Анатолій Бондаренко. – Дякую всім меценатам, які вкладають у спорт, забирають дітей із вулиці і прищеплюють їм любов до тренувань. Ми ж зі свого боку, як міська влада, робимо все можливе для розвитку спортивної інфраструктури міста та залучення якомога більше молоді до фізичного розвитку й здорового способу життя.

Під час змагань Анатолій Бондаренко відзначив подякою міського голови старшого тренера-викладача з греко-римської боротьби КДЮСШ «Вікторія» Фелікса Потаніна та цінним подарунком тренера-викладача Сергія Примаченка.

– Подібні змагання важливі в спортивній кар’єрі учасників, – каже президент Федерації з греко-римської боротьби України Олег Сазонов. – Боротьба – це вид спорту, який потребує і навичок, і характеру, і сили. У цьому віці дітки ще майже всі рівні. Для них усіх важливо не зупинятися, далі тренуватися, навіть, якщо й не вийдуть сьогодні переможцями. Саме завдяки таким турнірам і стають олімпійськими чемпіонами.

Президент федерації греко-римської боротьби Черкас, депутат міської ради Олексій Мельник відзначив, що під час підготовки до Кубку записали вітання для учасників від чемпіонів Європи й світу цього виду спорту.

– Хочеться, аби юні борці бачили цих іменитих спортсменів та рівнялися на них, – коментує Олексій Мельник. – Ми хочемо показати, що завдяки наполегливим тренуванням чемпіоном світового масштабу може стати кожен із них.

_viber_2021-05-22_14-32-29

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100