реклама

реклама

Катеринопільчани – спортивна громада. У пошані тут футбол, волейбол, теніс, скандинавська ходьба. Нещодавно громаду сколихнув скандал навколо ремонту поля для міні-футболу. Місцевим футболістам не сподобалась якість нового штучного покриття. Згодом керівництво пообіцяло його підрихтувати. З цією метою закуплено було кілька мішків з гумовою крихтою й вивантажено поблизу футбольного майданчика. На жаль, заздалегідь – задовго до початку ремонту. Це викликало черговий скандал.

zagolovna-10


Про це пишуть «Вісті Черкащини».

– Шановні батьки! Небезпека ближче, аніж ви думаєте! – написав Михайло Цимбаленко у мережі «Фейсбук» 12 травня. – Уже більше місяця біля недоробленого штучного поля стоять великі мішки з гумою. Однак два з них уже впали! Хто не знає, то вага одного – близько тонни. І найгірше у цій ситуації не те, що поле не можуть доробити, а те, що діти граються біля тих мішків, вилазять на них. Навіть страшно уявити, що може бути! Безвідповідальність В. Короля, директора ДЮСШ, просто зашкалює. Невже за місяць не можна було розібратися з цими мішками? Спортсменів «годують» обіцянками, що от «сьогодні» вже будуть робити поле. «Сьогодні» триває з середини квітня. Виходить, що ні поля нема, ні роботи над ним, а лише мішки для перспективних проблем! Катеринопільчани не мають права ігнорувати такі речі, бо ж мовчання лише допомагає бездіяльності керівництва стадіону!

Виданню вдалося поспілкуватися на цю тему і з головою Катеринопільської ОТГ, та з директором дитячо-юнацької спортивної школи Володимиром Королем.

– Поле потребує ремонту. Ми привезли мішки з гумовою крихтою. Звісно, не для того, щоб на них стрибали діти. Сьогодні (14 травня) мають розпочатись роботи, – прокоментував голова Катеринопільської ОТГ Володимир Коваленко.

Коли ми приїхали до майданчика, там справді розпочався рух. Група людей на чолі з селищним депутатом Миколою Ткаченком та Володимиром Королем обговорювали робочі моменти. Керівник ДЮСШ ситуацію із зваленими мішками прокоментував так: «Це звичайнісінький наклеп. Спробуйте ви звалити мішок, що важить тонну. Можемо вдвох спробувати. Дітям таке зробити тим більше не під силу. Це зробили дужі чоловіки, потім швидко сфотографували і виставили у «Фейсбук». У нас чомусь завжди: як щось робити – нікого немає, як обпаскудити – черга. Чому ніхто не приходив допомогти впорядкувати поле після ремонту? Адже підрядники зробили лише головний майданчик, а доріжки навколо нього стелив я з двома співробітниками ДЮСШ, хоч це й не наші обов’язки. Хотіли як краще для людей, а замість вдячності отримали лише нищівну критику».

Тим часом Цимбаленко стоїть на своєму: «Мішки звалили діти».

Принагідно зауважимо, відповідальність за безпеку дітей лежить не лише на чиновниках та посадовцях, а й на батьках, що не пильнують за своїми чадами або не пояснюють їм правил безпечного поводження на вулиці.

Станом на 19 травня, як повідомило інтернет-видання «ПроКатеринопіль», Володимир Король таки покинув займану посаду директора ДЮСШ, а на його місце призначили Анатолія Дубовцева, відомого тренера, шанувальника футболу.

187070084_297652925173751_2004734936226281219_n

Тетяна Івашкевич

реклама

Коментарі  

 
+1 #1 Сидоров. 24.05.2021 18:51
Класика безсмертна. Нагадує про те як посварились Іван Іванович з Іваном Порфировичем
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100