У Черкасах завершуються роботи з реконструкції бульв.Шевченка на ділянці від вул.Університетської до вул.Можайського. Нині тут укладають останній шар асфальту поблизу магазину «Гранд» і облаштовують пішохідний перехід.

3

Роботи на цьому відрізку бульвару були розпочаті ще у минулі роки, проте не були виконані через брак фінансування.

Як повідомив директор департаменту архітектури та містобудування Артур Савін, також тут буде облаштоване коло з гранітних блоків.

1

«Це потрібно для організації дорожнього руху на цій ділянці. Адже тут великий потік транспорту, і водії часто не дотримуються правил дорожнього руху. Після цього буде нанесена дорожня розмітка, і 5-та черга реконструкції бульв.Шевченка буде повністю завершена», - зазначає Артур Савін.

Орієнтовно роботи планують виконати протягом місяця.

5

«Серед інших пріоритетних дорожніх об’єктів у цьому році – вул.Сумгаїтська та вул.Сержанта Жужоми. Вони будуть повністю оновлені, сучасні та зручні для автомобілістів та пішоходів. Також цьогоріч маємо виконати поточний ремонт більше 20 доріг у Черкасах», - говорить міський голова Анатолій Бондаренко.

Про це повідомляє Черкаська міська рада.

реклама

Коментарі  

 
-1 #5 Наталка 27.05.2021 22:33
Дорожні роботи надзвичайно важливо але є ще люди,яким вони мають слугувати! В результаті реконструкції бульвару, жителі, що мешкають на його початку(під вул.Курортною), виявились заблокованими в своїх домогосподарств ах!Архітектурне управління не розрахувало,що в результаті побудови тротуару, зникне під'їзд до 20 будинків!Резуль татом такого "благоустрою" стала ліквідація частини бульвару.Зрозуміло,що коштів на нову документацію не має, а тим паче дорогу чи хоча б заїзд! Черкащини залишились без можливості вивезення сміття, під'їзду швидкої, пожежної служби...ось вам і реконструкція!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #4 Степанич 26.05.2021 20:23
А ще бісить багаторічна яма на повороті біля оптового овочевого ринку, на перетині Пастерівської і Поднєвича! (біля будинку по Пастерівській, 164)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #3 черный властелин 26.05.2021 18:48
Супер. Так держать.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #2 Степанич 26.05.2021 16:46
А далі 50м від перехрестя в сторону Дахнівки стоіть багаторічний недороблений перепад асфальту! І нікому немає діла!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #1 Сидоров. 26.05.2021 16:11
Пам'ятаю , як бондаренко на початку першого строку каденції клявся: "та нє фіг дєлать, вєк волі не відать, через год сдєлаю бульвар" . Вже по второму строку топче, а бульвар не "сдєланий". І йому ще хтось вірить?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100