реклама

реклама

На Черкащині з початку 2020 року придбали вже 3393 кисневі концентратори на 154,5 млн грн. Більше закупили лише в Київській (4 771), Одеській (3 854) та Дніпропетровській (3 489) областях.

інфографіка-кисневі-концентратори-2

Про це повідомляють у «Трансперенсі Інтернешнл Україна».

Загалом в Україні придбали 40 651 кисневий концентратор на 1,9 млрд грн. Це дані публічного модуля аналітики BI Prozorro.

Понад половину усіх апаратів закупили в листопаді та грудні 2020 – майже 21 тисячу.

Найменше кисневих концентраторів придбали у:

- Сумській  – 574 шт. на 30,4 млн грн,

- Житомирській – 720 шт. на 36,9 млн грн,

- Волинській – 835 шт. на 40,5 млн грн,

областях.

Динаміка закупівель кисневих концентраторів переважно прямо корелює з динамікою захворюваності. Коли кількість захворілих зростає, починають купувати більше апаратів. Отже, закупівлі здійснюють радше реактивно, ніж заплановано.

Варто зазначити, що вартість концентраторів залежить від їхньої комплектації. Тож навіть якщо в різних областях закупили приблизно однакову кількість апаратів, їхня вартість може суттєво відрізнятися.

Детальніше – за посиланням.

Трансперенсі Інтернешнл Україна – акредитований представник глобального руху Transparency International, що комплексно підходить до розробки та впровадження змін задля зниження рівня корупції.

ТІ Україна адмініструвала та передала державі системи Prozorro, Prozorro.Продажі та eHealth. Також наш інноваційно-експертний центр впровадив Рейтинг прозорості міст і розбудовує спільноту DOZORRO для контролю за публічними закупівлями.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100