реклама

реклама

Одним із напрямів Всеукраїнського спортивно-масового заходу серед дітей та молоді #OlympicLab є «Основи бізнесу та кар’єри». Його мета – ознайомити дітей та молодь зі шляхами побудови майбутньої кар'єри та успішними бізнес-прикладами. У межах проєкту відділення Національного олімпійського комітету України в Черкаській області, Черкаська гімназія № 9 та ТОВ «Група Венето» організували спільний захід.

Учні 5-х класів, які нині перебувають в літньому науковому таборі при гімназії, відвідали завод, екскурсію яким для них провів керівник підприємства Олександр Згіблов. Він розповів учням про новітнє обладнання та сучасні технології, якими користуються для виготовлення продукції. Зокрема тут виготовляють і обладнання для спортивних майданчиків, вуличні тренажери тощо. Гімназисти побували у кількох цехах. Діти мали змогу побачити, як роботизовані механізми виконують різноманітну роботу, та дізнатися, як вдається керувати таким великим підприємством, почули про ази фінансової грамотності та управління проєктами.

200818794_1888488347998602_1618500803856326195_n

Олімпійський осередок Черкащини за активність та зацікавленість темою подарував учасникам табору корисні олімпійські подарунки.

Ірина Коваль

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100