реклама

реклама

У зволіканні розслідування зловживання службовим положенням працівниками Уманської міськради звинуватили правоохоронні органи представники громадської організації «Правова Черкащина».

Гром орг

Як заявили під час учорашнього засідання громадської ради при Черкаській ОДА активісти організації Олесь Осмоловський і Анатолій Михайленко, до них звернулися представники ПП «Ертуг» зі скаргою, що посадові особи Уманської міської ради поділили між своїми родичами і знайомими ділянку, яка належить «Ертугу».

– Наскільки нам відомо, з даного приводу було відкрито два кримінальних провадження, але досудове розслідування по ним здійснювалося формально, – зазначили громадські активісти. – Правоохоронцями Уманського відділу поліції не вживаються заходи щодо притягнення винних осіб до кримінальної відповідальності.

Крім того, «Правова Черкащина» на засіданні громадської ради порушила питання передачі у земельну власність (користування) СФГ «Перспектива». Голова СФГ Ольга Належита вважає, що Черкаська ОДА безпідставно відмовляє їй у передачі землі під нерухомістю, яку підприємство придбало. При цьому щоразу називаються різні причини відмови.

Присутній на засіданні громадської ради начальник управління нагляду за додержанням законів поліцією обласної прокуратури Валерій Барбаш пообіцяв, що правоохоронці будуть вживати всіх передбачених законом заходів для розгляду порушених питань. Він також зауважив, що слідчі дуже завантажені, тож не завжди в змозі розслідувати справу в короткі терміни.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100