Як повідомляла телекомпанія “Антена”, минулої п’ятниці, 16 липня, невідомий біля приміщення телекомпанії жорстоко побив журналіста після зауваження про неприпустиму поведінку.

Того самого дня, патрульні взяли у журналіста Віталія Гребінця пояснення, а справу спрямували до Черкаського міськрайвідділу НПУ. Однак, протягом цих днів жодної реакції ж боку правоохоронців не виникло.

217467464_989011468614336_6469230169971855172_n

Тому, використовуючи власні джерела та технічні засоби, телекомпанія самостійно встановила особу людини, що скоїла хуліганські дії та навмисно причинила журналісту тілесні ушкодження. Ним виявився Олег В., мешканець міста Черкаси.

Про рід діяльності означеної особи встановити з соціальних мереж практично неможливо. Фотографії в колі родини, з мандрів країною. За декількома світлинами можна встановити, що Олег В. часто їздить саме мікроавтобусом, що фігурує в інциденті. Тому соціальна сторінка людини що скоїла злочин, не дає відповіді на головне – чому дорослий і фізично розвинутий чоловік, так брутально поводитися з випадковими зустрічними, в порівнянні з яким вони виглядають підлітками. Але телекомпанія все ще тішиться надією, що правоохоронці органи Черкас все ж відреагують на інцидент та притягнуть нападника до відповідальності.

 

"Нам дуже не хотілося б вважати, що відповідь на питання “чому бездіє поліція” криється у біографії та родинних зв’язках злочинця", - зазначають в телекомпанії.

Хоча подія сталася не під час виконання журналістом своїх обов’язків, телекомпанія надасть своєму колезі всебічну правову допомогу та підтримку.

 

Як повідомлялося, охоронці напали на журналіста “Прочерку” Максима Степанова, коли той фільмував конфлікт навколо агроугідь.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100