реклама

реклама

Задля налагодження взаємодії та здійснення обміну інформацією між Територіальним управлінням Служби судової охорони у Черкаській області та Філією Державної установи «Центр пробації» в Черкаській області відбулася робоча зустріч.

Служба судової охорони та «Центр пробації» домовилися про партнерство (1)

Начальник Територіального управління полковник Служби судової охорони Анатолій Харенко та начальник Філії Олександр Культенко узгодили порядок дій для належного підтримання громадського порядку у судах, припинення проявів неповаги до суду та забезпечення в судах безпеки учасників судових процесів, якісного й ефективного планування безпекових заходів, раціонального залучення сил і засобів, в тому числі у разі проведення резонансних судових засідань та судових засідань, що можуть викликати суспільний резонанс у населення.

До участі в обговоренні актуальних питань також долучилися заступник начальника Територіального управління підполковник Служби судової охорони Юрій Бас, командир 1 підрозділу охорони Територіального управління старший лейтенант Служби судової охорони Богдан Гайван та командир 2 підрозділу охорони Територіального управління старший лейтенант Служби судової охорони Андрій Фомін.

Наприкінці зустрічі сторони домовилися про систематичне здійснення обміну інформацією, щоб попередити вчинення правопорушень особами, до яких застосована наглядова пробація, під час їх перебування в судах. Адже своєчасне отримання певної інформації є одним із важливих напрямів  роботи Служби судової охорони й запорукою захисту законних прав та інтересів кожного громадянина, а також безпеки всіх учасників судового процесу.

Про це повідомляє пресслужба Служби судової охорони у Черкаській області.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100