реклама

реклама

Перегони на саморобних машинках “Крутий спуск” відбудуться вже 24 серпня в межах фестивалю фестивалів “ManyFest”. Кожен, хто прийде на фестиваль, зможе віддати свій голос за найкреативнішу машинку без двигуна.

– Нині ще триває реєстрація команд. Ми її анонсували до 23 серпня включно, бо ж завжди є команди, які хочуть застрибнути в останній вагон. Це доведено попередніми роками, коли машинки розпочинали робити в останні дні, а то й у крайню ніч перед фестивалем. Тому якщо бажаєте взяти участь - час ще є, - каже організатор перегонів на саморобних тачках “Крутий спуск”, керівник Автомобільного клубу “Черкаси” Андрій Яроменко.

IMG_2195

Він зауважує, що цьогоріч акцент варто робити на креативності. Швидкість проїзду чи дальність стрибання через трамплін відходять на другорядний план. На першому місці - зовнішній вигляд «тачки» та її оригінальне представлення. А суддями, кажуть організатори, стануть усі присутні містяни.

– Старт першої машинки по Замковому узвозу буде о 13:00. Якраз тоді ми відкриємо онлайн-голосування. Для цього в зоні старту та фінішу будуть розміщені стенди з QR-кодами. Перейшовши на посилання, кожен охочий може лишити голос за команду. Окрім того, посилання на форму для голосування ми поширимо й у соціальних мережах. Так само зможуть зробити й учасники, закликаючи своїх підписників голосувати. На нашу думку, якраз онлайн-голосування буде найчеснішою формою при виборі переможця, - зауважує Андрій Яроменко.

Організатори  “Крутого спуску” запрошують на свій фестиваль та на фестивалі “ManyFest” усіх містян. Адже це вперше в Черкасах одночасно працюватиме 30 фестивальних локацій.

Про це пише прес-служба АК.

реклама

Коментарі  

 
0 #2 Мірошник 24.08.2021 22:10
Як із "хлібом" сутужно - давайте "видовища"!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #1 Крутое пике 21.08.2021 11:41
Следующий этап пэрэгонов.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100