реклама

реклама

У Черкасах вчора відбувся благодійний концерт з нагоди Всесвітнього дня безпритульних тварин. Хоча організатори і хвилювались, що піде дощ, погода свята не зіпсувала.

На концерті виступили черкаські гурти, серед яких Сергій Бобров, «Романтика», Соловей Мукусев, «Сонаріс» та «4films».


За словами одного з організаторів заходу, солістки гурту «Романтика» Юлії Черняєвої, цього разу на захід прийшло значно більше людей, ніж минулого.

На святі роздавали листівки про користь від стерилізації, адже, на думку організаторів, це єдиний вихід зменшити кількість тварин на вулицях міста.

– Може, щось в свідомості людей з часом зміниться, бо зараз вони не розуміють, чому потрібно стерилізувати тварин. Деякі аргументують, що тваринам потрібна «радість материнства» або просто шкода грошей на стерилізацію свого улюбленця, проте так вони і плодять потенційних жителів вулиці, – прокоментувала Юлія Черняєва.


Андрій Міняйло очолював волонтерський рух. У коментарі «Прочерку» він також поділився своїми враженнями від концерту:

– Люди сприймали по-різному: в основному, раділи, вкидали гроші у скриньку, а деякі поспішали і уваги не звертали. Люди на Черкащині добрі, а головне, що їм не байдужа доля бездомної тваринки. Я дуже радий, що зібралась така кількість волонтерів, хочу їм усім подякувати.

За півторагодинний концерт організаторам вдалося зібрати 884 грн 37 копійок. Наступне свято чотирилапих відбудеться уже 30 вересня – «Кубок безпородних собак».

 

Дивіться також ВІДЕО з концерту.


реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+9 #1 Елена 17.08.2012 20:03
Большие молодцы! Талантливым музыкантам и небезразличным людям - респект!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100