реклама

реклама

Завтра о 20:30 на телеканалі «Інтер» стартує проект «Майданс-3», участь у якому бере і черкаська команда. Під своє «крило» нашу команду взяв відомий хореограф Дмитро Коляденко. Крім того, він опікуватиметься Житомиром та Черніговом. В ефірі «Інтеру» член журі Коляденко зазначив, що щиро вболіватиме та допомагатиме своїм командам.

На виграний 1 мільйон черкащани хочуть збудувати аквапарк. Телеканал «Інтер» назвав місію черкасців однією з найбільш незвичайних та веселих, йдеться в повідомленні телеканалу.

 

Сьогодні о 23:30 черкаські «майдансери» вже вирушать до Києва, щоб завтра захищати гідність рідного міста.

Суть шоу

У шоу беруть участь команди з 12-ти міст України, в кожній з яких – сотні людей. Під керівництвом відомих хореографів учасники команди готують танцювальні постановки, які потім презентують на центральній площі столиці – Майдані Незалежності в боротьбі за звання Танцювальної Столиці України.

12 міст розбивають на шість пар. Щосуботи свої танцювальні номери представляють два міста. Тільки шість міст виходять до півфіналу. У фіналі залишаються три міста. Вони змагаються між собою за звання танцювальної столиці України.

Танцювальна дуель двох команд відбувається у прямому ефірі на телеканалі «Інтер». Під час змагання працює телеміст з центральною площею кожного з міст-учасників, тому вболівальники можуть у прямому ефірі підтримувати своїх земляків.

Кожне змагання проходить у три етапи: карнавальна хода кожної команди на Хрещатику, індивідуальний танець кожної з команд та спільний танець двох команд (дві команди виступають одночасно під одну музичну композицію).

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100