реклама

реклама

Головний хореограф черкаських майdан’sерів Максим Оробець посів друге місце під час відбору на чемпіонат світу з хіп-хопу, що проходив у Нью-Йорку, пише «Черкаський спорт».


Черкаський хореограф спільно зі своїм напарником Русланом Запорожцем запалювали американський танцпол разом із учасниками 16 країн світу. Хлопці на престижних змаганнях пройшли у топ-вісімку, топ-четвірку, півфінал і потрапили до фіналу. Поступилися українські танцівники лише команді з Лос-Анджелеса. Та навіть програш путівки на французький чемпіонат світу, який оформили переможці американського відбору, не засмутив українців. Результатом хлопці задоволені: кажуть, що цей виступ був для них яскравою нагодою заявити про нашу державу.

– Дуже непогано виступили для України. Я вважаю, це гідний рівень, – говорить фіналіст відбору чемпіонату світу з хіп-хопу Максим Оробець. – Багато хто питав: «Хлопці, хто ви, звідки?» Коли ми відповідали, що з України, то чули запитання: «А який це штат?». Сподіваюся, що зараз ці хлопці вже знають, де Україна.

ТУТ можна переглянути офіційний трейлер відбору на чемпіонат світу з хіп-хопу.


реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100