реклама

реклама

Ціну на проїзд і досі не порахували у виконкомі. Про це учора на прес-конференції повідомив міський голова Черкас Сергій Одарич.

– Про ціну на проїзд можна буде говорити не раніше січня-лютого. Після того, як буде обговорено, відкориговано і схвалено транспортну сітку. Тоді можна буде рахувати, скільки буде собівартість тих чи інших перевезень і якою буде плата за разовий проїзд чи проїзд протягом певного часу, незалежно від кількості пересадок: протягом години чи протягом доби. Раніше січня місяця говорити про ціну – це пальцем в небо, – зазначив Сергій Одарич.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+1 #3 Rokfeller 21.08.2012 13:43
Оце реХВорма!!
Спочатку ламаємо і трощимо,а потім перекладаємо все на пасажира.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #2 Крук 21.08.2012 07:31
Цитую Дядя Вася:
Нахр**а такая реформа, если в ключевом для потребителя услуг вопросе непредсказуемы результаты?

Цілком пітримую!
Навіщо? Спочатку "тикати пальцем у небо", розробляючи нову транспортну схему, а потім "тикати", обгрунтовуючи нову ціну і, відмазуючись за недолугість, якимись студентами розробленої, схеми.

Реформувати странспорт повинні ті, хто за останні 5 років (ну як у законі про вибори депутатів) на ньому хоч їздив, а не тільки матюкав загруженість вулиць, сидячи за кермом чи на "шефському кріслі" автомобіля.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+18 #1 Дядя Вася 20.08.2012 20:24
Нахр**а такая реформа, если в ключевом для потребителя услуг вопросе непредсказуемы результаты? Впрочем, если Одарич не сказал внятно- цена останется прежней- и ежу понятно, что будет дороже.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100