Нинішній склад Верховної Ради – це перший український парламент, який готовий сам себе знищити. Таку оцінку українському законодавчому органу дав відомий український історик і політик, народний депутат Володимир В’ятрович.

1633280302801

Як автор численних книг Володимир Михайлович цими вихідними брав участь у Четвертому черкаському книжковому фестивалі й принагідно зустрівся із представниками ветеранської та деяких інших громадських організацій Черкащини.

Wlodzimierz_wiatrowycz – У нас майже немає парламенту. Що можна сказати про найвищий законодавчий орган, який цілу сесію присвячує тому, як погано, що президентові Зеленському сплюндрували двері в офісі? Я вам скажу: це перший український парламент, який готовий на догоду президенту сам себе знищити, – сказав Володимир В’ятрович.

Він також дав оцінку спробам пропрезидентської фракції «Слуга народу» відправити у відставку голову Верховної Ради Дмитра Разумкова.

– Я не прихильник Разумкова. Він причетний до приходу до влади Володимира Зеленського, до ухвалення багатьох паскудних законів. Він не дуже прихильний до всього українського. Але водночас він – амбітний, хоче показати, що не є пішаком у руках Зеленського. Зняття Разумкова буде суттєвим посиленням Зеленського і ще одним кроком до його авторитаризму, – вважає В’ятрович.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
0 #3 сквер 04.10.2021 10:57
Він не історик,а спотворювач історії - пропагандист
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #2 N 04.10.2021 10:25
В'ятрович один з тих політиків, завдяки яким Україна стигла зіпсувати відносини з західними сусідами
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-3 #1 Лейба 04.10.2021 10:04
Вятрович - историк и политик??? Ну - ну! Это типа как Климкин и Кулеба дипломаты? Срамота!!! :D :lol: :-)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100