На Звенигородщину подружжя Вадим та Тетяна Аннишинець переїхали зі столиці. А потім у селі Глушки Селищанської ОТГ побудували страусину ферму. На ній зараз утримують шістьох чорних африканських страусів. Екзотичних птахів поки небагато, проте Аннишинці вже продають страусині яйця та зустрічають туристів, які можуть погодувати птахів.

populyarnie-vidi-strausov-s-opisaniem-i-foto-2

Про це пишуть «Районні вісті».

Хоча африканський чорний страус дорожчий за інші види такої птиці, він найкраще адаптується до кліматичних умов в Україні. Фермери збудували для страусів загін довжиною 60 метрів. Коли холодно, птицю час від часу загонять до закритого приміщення.

Їдять страуси кукурудзу, конюшину, корми з високим вмістом кальцію. За словами господарів, птахи не примхливі в догляді, до того ж не варто часто прибирати їхній загін, оскільки взимку гній, солома та інші відходи утворюють своєрідну «подушку», яка дозволяє страусам не мерзнути.

Крім екзотичних птахів, у господарстві утримують кролів та інших тварин. Господарі планують облаштувати на фермі контактний зоопарк, зони відпочинку та ігровий майданчик для дітей. Початок уже покладено – туристи тут можуть відпочити на оригінальних плетених гойдалках.

Фото: besthomemaster.com

реклама

Коментарі  

 
-5 #1 Неприхотливы, как лебеди 31.10.2021 23:11
Переехавшие в столицу из сэла Глушки Селищанської ОТГ, где есть страусиная ферма, папа и сын отправляются в театр на "Лебединое озеро". Балет в разгаре. Сын - папе:
– А чего они все на цыпочках?
– Не знаю, сынок. Лебедей много, ноги у них короткие. А, наверное, как и у страусов, весь двор в овне…
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100