реклама

реклама

На святкування 21-річниці Незалежності України до Черкас завітали Ян Табачник, Володимир Данилець, скрипаль Василь Попадюк, Тетяна Нєдєльская та Софія Ротару. Грандіозне дійство для черкащан – ініціатива голови Черкаської облдержадміністрації Сергія Тулуба, повідомляє його прес-служба.

Цього року святкування відбулося на березі Дніпра – у Долині троянд. Вдале розташування сцени для проведення урочистостей, відзначив і очільник області у своєму зверненні до черкащан.

– Те, що сьогодні ми святкуємо День Незалежності на березі Дніпра – не випадково, адже в історії нашого народу Дніпро здавна є символом єднання України, незламності народного духу, його волі до свободи, – підкреслив голова ОДА. – Однак досвід незалежності переконує в одному – справжня незалежність лише в духовній і економічній могутності. І разом ми цього досягнемо!

Сергій Борисович також наголосив на тому, що саме Черкащина завжди була епіцентром ідей українського державотворення.

Потому відбулася церемонія нагородження черкащан, які зробили значний особистий внесок у розвиток української державності, виявили високу професійну майстерність та отримали вагомі трудові досягнення. Серед високих нагород: орден «За заслуги» ІІІ ступеня, орден княгині Ольги ІІІ ступеня, медаль «За працю і звитягу», відзнака Президента України, подяки Кабінету Міністрів та Прем’єр-Міністра України тощо.

Родзинкою свята стало підняття на повітряній кулі над Долиною троянд національного стягу.

Після закінчення урочистої частини на черкащан чекав концерт-дарунок майстрів мистецтв України, в якому взяли участь Черкаський академічний залужений народний хор, тріо «Вербена», зразковий ансамбль гармоністів м. Жашкова, зразковий ансамбль танцю «Дружба», а також зірки української естради.

Окрасою концерту стали пісні від улюблениці публіки Софії Ротару, яка під час виступу неодноразово дякувала Сергію Тулубу за запрошення до Черкас.


реклама

Коментарі  

 
+8 #9 черкащанка 26.08.2012 19:01
Свято - це завжди приємно, і дякувати треба людям, які роблять його для нас. Це нелегка праця, а недоліки і негаразди завжди були, є і будуть. Усього ідеально не зробиш. Краще б кожен думав про себе і свої манери, а не вказував на недоліки інших!!! Кожен, вклавши частину своєї душі для свого міста, отримає бажане, адже разом ми робимо величезний ривок у краще життя.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-8 #8 степан 26.08.2012 14:32
Чтобы ни говорили о действующей власти, но надо отдать должное тому, что у них есть единство и умение работать на видимый результат. Где и когда в Черкассах происходили масштабные изменения в лучшую сторону? Где и когда происходило подобное празднование Дня Независимости? Или предыдушая власть не была в состоянии позаботится о полноценном досуге своих горожан? А крали все и всегда, только разница в том, что одни это делают, но приэтом не забывают что-то после себя оставить, а остальные думают только о своем кармане. Золота підкова - яркий тому пример. А из Черкащины можна было сделать достояние Украины.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #7 Розумниця 26.08.2012 10:43
Були на святі усією сім'єю! Гарно відпочили!!! Знайшлися розваги і для дітей, і для дорослих!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+11 #6 Свободівець 26.08.2012 10:18
Прийшов Тулуб і зіпсував свято. Своїми наметами поділив суспільство на чорних і білих. вже набрид !
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #5 андрон 25.08.2012 22:23
Дякую за цензуру.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #4 андрон 25.08.2012 22:22
Всі артисти працюють за гроші і Ротару не виключення,от за те і всі подяки Тулубу.Хто платить той і музику замовляє.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #3 Wow 25.08.2012 21:59
Не, ну по правде говоря, я бы тоже радовался. Есть чему. Софья Михайловна - таки легенда
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #2 AlKapone 25.08.2012 21:28
Та пышов би Тулуп разаом з ротару
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+11 #1 Олег 25.08.2012 21:18
Був на концерті. Спочатку, що не сподобалося:
1. Так звана місцева "еліта" відгородилася від жителів та гостей міста парканом. Навіщо? Борисович бере приклад з пРезидента?
2. Софію Ротару запросили щоб пропіарити Тулуба. Цікаво скільки їй заплатили щоб вона постійно дякувала Тулубу?
3. Відсутність сміттєвих баків (не сперечаюсь, що в нас багато бидла але декілька баків зменшили б ту кількість сміття, яке валялось після концерту).
Сподобалось:
1. Гурт Моторолла
2. І як Ротару водила за собою Тулуба (як сказала знайома - дама з собачкою)

Прошу поставте повідомлення повністю - я нікого не ображав
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100