реклама

реклама

Про враження, які група черкаських депутатів, що відвідали Вінницю, отримали від комунального господарства цього міста, розповіла під час сьогоднішньої сесії міськради депутатка Оксана Мелікова.

1636468501260

– Одним із питань, які ми досліджували, було поводження з побутовими відходами, – розповіла Оксана Петрівна. – Адже брудні, захаращені сміттєві майданчики, сміття на території міста – це біль нашої громади. Ми дослідили досвід Вінниці й зрозуміли, чому вона чиста. З’ясували всі етапи поводження зі сміттям – від роздільного збору, транспортування, до організації процесів на сміттєвому полігоні.

Як зазначила депутатка в своєму запиті, після повернення з Вінниці члени делегації побували також і на черкаському сміттєвому полігоні. Відтак, просять внести в порядок денний наступної сесії міськради питання «Про стан поводження з твердими побутовими відходами в місті Черкаси» і доручити департаменту ЖКГ та КП «Черкаська служба чистоти» надати на розгляд депутатам інформацію про поводження з побутовими відходами в місті Черкаси до 15 листопада.

реклама

Коментарі  

 
+6 #2 Рибак 10.11.2021 09:59
Краще землі деребанити під забудову, чим впорядкувати місця для відходів
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #1 Стів 09.11.2021 22:18
Черкасами керує ... та хами. Куди нам до Вінниці?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100