122607447_1495780677279812_1342251312640958029_n До депутата Черкаської облради Оксани Циганок звернувся командир територіальної оборони Черкащини з проханням допомогти знайти приміщення для батальйонів бригади. Згідно закону про Національний супротив, який було прийнято в липні цього року, збільшується фінансування тероборони та їхня чисельність.

Питання розміщення та часткове фінансування покладається на органи місцевого самоврядування.

«Останні місяці активно ведеться переписка-відписка командира з керівництвом міста та області приблизно такого змісту... "Серед вільних приміщень обласної/міської комунальної власності, на жаль, таких немає"...  Це питання не зовсім в компетенції депутата, але як для волонтера - нездійсненних місій нема. Приїхавши на сесію міської ради знайомлю комбрига з депутатами Араік Рафікович Мкртчян, Сергій Кудактін , Владислав Пустовар , Руслан Батир , Катерина Холупняк та секретарем Юрієм Тренкіним! Відразу знаходимо порозуміння і о 9.00 наступного дня спільно з Юрієм Тренкіним та Удод Іриною вже розглядаємо можливі варіанти приміщень! Приємно здивована такою оперативністю команди мера Анатолій Бондаренко, за що щира дяка!  Дієвій і боєздатній територіальній обороні Черкащини бути! Захистимо Черкащину і Україну разом!» - пише в «Фейсбуці» Оксана Циганок.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Щоб мати можливість захистити свою домівку, треба щось вміти», – черкащан запрошують на службу в резерві

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100